Шок! Тачо ваден три пъти тайно с полиция и линейки от ВИП Брадър

Тачо аката ЛюсиДва пъти мъжът на Жени Калканджиева е бил извеждан с линейка от ВИП Брадър, защото припадал от много пиене и вдигнато кръвно, а един път се наложило да бъде изгонен и с полиция, след като започнал поредната си агресивна атака, буйствл и трошил камерите вътре, издадоха хора от екипа.

За четвъртия път, в който той безславно бе изритан,  всички знаят – случая, в който извъртя шамар на Зорница Линдарева.

Полицията  била извикана  една нощ още в началото на риалитито, когато Тачо, доста добре почерпен, започнал да щурее из къщата и да крещи на съквартирантите  „ще ви заколя“, „мразя ви, нещастници, ще ви убия“. Въпреки охраната вън, той бил неупрявляем и затова на място пристигнали ченгетата, които извели Манов от къщата и успели вън  да го успокоят и да го респектират. Той се репчил и на тях и било на косъм  да го арестуват, споделят свидетели на случката.

От екипа на предаването  обаче решили да се спряват с подръчни средства и да не покажат всички изцепки на Тачо , защото нямало как отново да го изгонят и за трети път да го вкарат в шоуто. Това просто щяло да бъде немислимо. Ако той беше незначителин играч като Джийсън Брад Люис, веднага щеше да бъде изхвърлен. Истаната обаче е, че ако беше изгонен, с него си тръгваше и Жени, а те бяха солта и пиперът на предаването и почти го изнесоха на свой гръб, ако не се броят истериите на Камелия Воче и вкараната по спешност Людмила Захажаева. Така че Тачо беше много нужен на предаването, за да бъде гледано. Истината е, че не винаги показваме, когато се пие вътре, защото не искаме зрителите да стават свидетели на подобни изстъпления и делириуми“, твърдят вътрешни хора.

Все пак продуцентите взеха мерки и оставиха цялата къща на минерална вода и чай, за да избутат сезона докрая.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/TqxPFuf6lBE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

  1. Пълен боклук! А зрителите се прехласваха по него-сега по оня орангутан Каменов

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *