Шок! Софи Маринова вкара в леглото си абитуриент!

Софи Маринова голямаСофи Маринова заби абитуриент за една вечер.

Фолкаджийката  сама се похвалила пред приятелки за любовното си приключение и  разказала детайлно подробностите от интимното си преживяване.
След поредната си бурна нощ с расов младеж Софка е напълно убедена, че вече не може да бъде със свои връстници в леглото, тъй като все я влече към агнешкото.

Аферата между  Софка и зрелостника се завъртяла през  уикенда, когато ромката имала участие в дискотека в  Студентски град, където  се забавлявали десетки зрелостници. Маринова веднага си харесала един и упорито  започнала да го ухажва.

Изпълнителката  първо поздравила момчето със специална песен, след това започнали публично да си разменят наздравици и накрая двамата се усамотили в едно от сепаретата на сладка раздумка.
„Абе какви  ученици, за какво непълнолетие говорят – той истински мъж, висок, раменете му широки, спортува, плочките му също  като на Фики.  Ще  кандидатсва в спортната академия, целият направо пращи от мускули, як е като биче“, развълнувано казвала Софи на приятелките си.
Самата певица никога не е крила апетитите  си към младите момчета и винаги е заявявала спокойно, че се чувства щастлива с по-млади от нея.

Сега узряла да си намери младо гадже и била готова дори да го издържа, стига да й е верен.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *