Шок! Снимаха щерката на Пламен Галев в компанията на Владимир Путин! (СНИМКИ)

ГалеваДъщерята на Пламен Галев – Светлана направи нещо невероятно!

Тя бе видяна да се разхожда с Владимир Путин на гърдите в Лондон.

Брюнетката тръгна по улиците  със суитшър, на който е отпечатан  лика на руския президент. В Лондон това е доста смела постъпка, но хората гледат на нея по скоро като на екстравагантност. И никой не я гледа враждебно и не се опитва да я линчува, че е фенка на президента на Руската федерация.

Дали е фенка, не е ясно, но жестът й  бе в отговор на ширещите се напоследък слухове, че баща й се крие в Русия. Светлана нарочно избра спортната дреха, за да се щракне с нея в Лондон, където царски си живее от години. Тази й постъпка предизвика възторг у малкото й приятели в социалните мрежи.

Галев ПутинСветлана няма много фенове, защото избира внимателно приятелите си. А в тесния си фейсбук кръг успява винаги да наложи собственото си мнение и твърдото отстоява позициите, в които вярва.

Ликът върху якето показва голямата й смелост и непукизъм. Точно в Лондон, където Путин не е особено популярен, тя излиза по улиците като бунтарка.

А на българските власти, които упорито търсят баща й, показва среден пръст. Защото последното място, на което би се скрил таткото-бандит, е при Путин, смятат хора от обкръжението й.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *