Шок! Слави Трифонов си сменя кръвта за големия концерт на „КуКу бенд“

слави голШоуменът Слави Трифонов е в трескава подготовка за планирания от няколко месеца грандиозен концерт на „КуКу бенд“ в зала „Арена армеец“, който бъде през април. Дългия  работи не само по организацията на събитието, но и по себе си.

Първо направи една хубава почивка в Павел баня, където позатегнаха чарковете му и полекуваха стари болежки, особено счупения крак. След това той премина и през друга процедура.  Всеизвестна тайна е, че водещият си сменя кръвта периодично от няколко години насам.

Процедурата се практикува от хора, които искат да изглеждат млади и такива, които са болни. Тя представлява източване на част от кръвта на пациента и заменянето й с няколко банки със свежа, дарена от млади и здрави хора.

Лекари твърдят, че тази интервенция  освежава тялото, много от клетките се регенерират, а пациентът видимо се подобрява и подмладява.

У нас това се практикува  във ВМА и служи на баровци за подмладяване, както и за лечебна цел при хора с левкемия.
В чужбина лечението струва от 12 000 до 30 000 евро, а у нас никой не знае колко. Покойният бос на ВИС-2 Георги Илиев също се е подлагал  на терапията няколко пъти.

Трифонов обаче не прави това само от суета. Той страда  от сериозно заболяване, което според мълвата е множествена склероза. Заради това той прибягвал до смяна на кръвта, което се отразявало благоприятно на организма и забавяло развитието на тежката болест.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *