Шок! Синът на Емилия опря Пистолет в Главата на Дете! /ПОТРЕСАВАЩА СНИМКА/

Емилия ранаЕмилия възпитава доста агресивно отроче. Синът й  Иван е едва в първи клас, но вече проявява признаци на склонност към насилие и има всички заложби на бъдещ престъпник, ако родителите не се намесят.

В интернет изтече снимка, на която малкият наследник на известната фамилия е опрял пистолет в главата на братовчед си и позира за фото.  За целта е направил доста свирепа физиономия, но по-страшни са очите му. В тях се чете кръвожадност – прилича на истински гангстер, който е готов във всеки момент да натисне спусъка.

Дори е хванал за косата по-голямото момче и го е подготвил за истинска екзекуция.

По-учудващо е, че братовчедът гледа с примирение на случващото се и изобщо не се опитва да се отскубне. Явно за него е нормално да бъде тероризиран и даже да му опират пищов до слепоочието. Или се е вживял в ролята на жертва и доста успешно позира.

Емилия синОще по-любопитно е кой е направил снимката и кой изобщо е позволил тя да бъде качена в социалната мрежа. Явно това не е станало без знанието на родителите.

Потресени познати на Емилия я предупреждават да поработи върху ценностната система на детето си и да не го насърчава да си играе с оръжия, насочени в главата на други деца.

Малкият Иван все още не различава кое е игра, кое е позволено и кое не е и ако намери оръжието на баща си, като нищо ще го насочи към някого, а оттам, до натискането на спусъка има само едно движение.

Какво да види детето вкъщи, че да има положителен пример, коментират близки до семейството на Емилия и Коко Динев. Хлапето явно неведнъж е ставало свидетел на агресията на баща си спрямо майка си. Скандалите между Емилия и Коко са пословични, а тя не един път е била насинявана от него. Динев е доста агресивен и явно малкият прилича на него.

Но ако иска да възпита нормално дете, певицата трябва да се намеси и да отдели повече внимание на игрите и поведението му. Иначе ще отгледа поредния мачо с охрана и пищови, който ще вилнее из дискотеките и ще мачка всички около себе си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *