Шок! Моника Валериева се влюби в Гъмов и зарони сълзи

Моника сълзиОчаквай неочакваното! Под това мото явно протича тазгодишният ВИП Брадър.

Докато скачаше из двора и се учеше на бокс от Деян в доста близка и бойна стойка, плеймейтката Моника Валериева   неочаквано се влюби в…Станимир Гъмов. И понеже за разлика от изградения й от медиите образ на безскрупулна мъжемелачка, тя се оказа стеснително и нерешително момиче, вместо да отиде и да започне да го съблазнява, Моника се сви като развълнувана ученичка до Ернестина Шинова и я попита – възможно ли е човек да е влюбен в един мъж, но в същото време силно да хареса друг. Напълно възможно, увери я актрисата. И намекна, че го е изпитвала същото, но не е мястото там да го разкаже.

От дума на дума и повече с мимики и жестове Моника помоли Ерна съвсем деликатно да попита колегата си обвързан ли е, има ли си някоя и да му предаде чувствата й. Като истинска актриса, Шинова се промъкна до Гъмов, използва временна кавга на съквартирантите за заглушител и му предаде посланието. Кукленият актьор се сепна, опули се от изненада, леко се поласка от вниманието, но се сети, че са под наблюдение и обясни, че му е много приятно и вън би реагирал по друг начин, но всъщност е обвързан и е влюбен в жена, която силно наподобявала по външност Ернестина.

Жената на Андрей Слабаков послушно се върна и предаде на Моника думите му. Значи няма никаква надежда, заключи моделката и се обля в сълзи. Цялата сцена напомняше мелодрама отпреди два века, а Ерна се превърна в любовен пощальон.

Моника обаче толкова се разстрои, че се наложи да бъде извикана в изповедалнята, за да я утешат.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *