Шок! Майк Тайсън влиза във ВИП Брадър да подкрепи Анита Мейзер!

АнитаБоксовата легенда Майк Тайсън ще влезе с гръм и фойерверки  във „ВИП Брадър“ единствено заради слабостта си към Анита Мейзер.

Продуцентите са напипали буквално златна мина, тъй като знаели, че двамата се познават и той би направил всичко за нея. Тайсън я искал в леглото си и й предлагал 10 хиляди долара за една нощ, но тя не се съгласила. Това призна самата Анита и обясни, че все още й има мерак.

Срещу добър хонорар Майк се съгласил да долети да България и да спаси любимата си от злостните нападки и да й подаде ръка. Продуцентите се надявали на вещо повече. Двамата да затвърдят приятелството си пред камерите и да си дадат обещание за бъдеще или да си откраднат няколко целувки, а защо не и още нещо.

В момента Анита е психически сломена и ще поеме всяка приятелска ръка. Особено тази на боксьора, който ще се метне в нейна защита.

МайкТя все още е в ареста заради забавилите се експертизи за причината за смъртта на мъжа й. Мейзер отказва да се храни, сломена е и единственият й светъл лъч е да влезе в Къщата и да разкаже пред цяла България как е починал Николай и как тя е невинна.

Възможно е и вече да е на свобода и да е изкарана тайно от ареста, за да не се разчува.

В Къщата тя ще е добре охранявана, няма къде да избяга и всеки разследващ ще може да я разпитва в специална стая, или да му я водят под охрана във Варна.

Все повече хора започват да се съмняват, че е убила мъжа си по този нелеп начин. Ако е искала да се отърве от него, тя има достатъчно пари да си наеме убиец и да си изгради алиби.

Дали ще влезе в Къщата още първата вечер, или ще се наложи да я почакат, все още не е ясно.

Но от думите на Ники Кънчев, че утре прага ще прескочат 17 души и единият ще е гост-звезда, се подразбира, че продуцентите вече са решили процедурно съдбата на Мейзер и тя триумфално ще прекрачи прага, напук на заканите на сестрата на Николай, че ще гние в затвора доживот.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *