Шок! Лили Иванова прати сестра си в старчески дом!

Лили голямаЛили Иванова изпратила сестра си в старчески дом, шушукат хора около певицата. Тя не издържала повече да се грижи за роднината си и я поверила в ръцете на опитен персонал.

Лили и Магда бяха в лоши отношения дълги години. Когато обаче голямата сестра се разболя, певицата зарови томахавката и я взе в София. Купи й гарсониера и непрекъснато ходеше да гледа как е или я изпращаше при най-добрите специалисти.

Двете сестри се преоткриха и шофьорът на певицата всеки ден носеше пресни продукти в жилището на Магда, а поне три пъти седмично примата ходеше лично да си говори с нея и да я ободрява. За останалото време й беше наела компаньонка, която да готви, да поддържа реда в гарсониерата, да следи пие ли си хапчетата и да я разтушава.

След няколко постъпвания в болницата здравето на Магда съвсем се влоши и се наложи Лили да й наеме наколко медсетри, които да дежурят при нея. Явно обаче и това не се оказа решение и певицата реши да изпрати сестра си в старчески дом.

Тя избрала най-скъпия хоспис с най-добри условия и квалифициран персонал. Магда разполагала със самостоятелна стая и денонощни грижи. По-добре да я наблюдават специалисти, отсякла примата, която предолжава в свободните си дни да ходи на свиждане на сестра си и да я обадрява.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

  1. КАКВО ВИ ШОКИРА ? ТЯ СЕ ГРИЖИ ЗА СЕСТРА СИ ТАКА, КАКТО ПОВЕЧЕТО ХОРА НЕ СЕ ГРИЖАТ ЗА БЛИЗКИТЕ СИ ! ТОВА Е ПОХВАЛНО, А НЕ СКАНДАЛНО !

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *