Шок! Камелия си Спретна ОРГИЯ С ПИЯНИ ЧИЧКИ на сцената! Виж Тук:

Камелия няма никакви задръжки нито в живота, нито на сцената.

Огън момичето на попфолка, което не се притеснява, че наскоро чукна 46 лазарника, изобщо не обръща внимание на вече солидната си възраст и се държи като разгонена тийнейджърка. Този свой светоусет тя демонстрира и на едно от последните си участия, където се появи буквално полугола.

Дали е ходила на солариум, била е на почивка в чужбина, или просто се е намазала с изкуствен тен, никой не разбра. Но в голямата и тежка зима тя се пусна по ефирна рокличка, без сутиен и раздруса равномерно загоряло голо дупе.

По време на изпълненията си певицата не се задоволи да остане на сцената, а кокетно започна да флиртува с всички мъже в залата, нищо че бяха минали петдесетака, разказват присъствали на срамното събитие.

В началото тя само обикаляше между масите, а после започна да подбира тези, чиито очи са светнали като фарове и взе да навира бюста си направо в лицата им. Почерпените чички не можеха да отлепят поглед от пищната гледка и едва успяваха да пъхнат банкнота в широкото й деколте, без да излезе, че я опипват алчно.

Фолкаджийката продължи с ухажванията, като започна да шушука на всеки на ушенце, да се кълчи пред всяка маса, че даже пусна и ръка на няколко от най-разпалените мъжаги. Поведението й вдъхнови някои посетители на кръчмата дотолкова, че се опитаха да сложат петдесетолевки и в миниатюрните й гащички, които също лъщяха на показ през огромната цепка на роклята й.

Откакто Ками избяга от „Пайнер“, тя си е сама сайбия и сама си определя къде и срещу колко пари ще пее. И е започнала да печели далеч повече. Съвсем сама се уговаря със собственици на кръчми или с организатори на фирмени партита, взима хонорарите си на ръка и печели още толкова, като се разголвала и танцувала пред всеки паралия до степен, баровецът да се почувства длъжен да й напълни пазвата с банкноти.

В личния си живот обаче Камелия съвсем не е лека жена, а фриволното си поведение по кръчмите нарича – сценично поведение.

Тя е вярна на любимия си Цветин и то вече 19 години. Наскоро двамата с приятеля й Цветин имаха годишнина и тя се разнежи с любовно послание по интернет. Цецо пък няма нищо против скъпата му да пее полугола. Важното било, че всяка вечер се прибира при него. А волностите й с публиката от години не му правели никакво впечатление.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *