Шок! Иван Ласкин и Нети въртят любов тайно от половинките си

Нети ревНай-добре пазенета тайна в културните среди внезапно престана да бъде тайна. Нети кръшкала на Дони с техния  приятел Иван Ласкин, а запознати с аферата им се разприказваха чак сега.

Двамата били любовници  повече от три години, а страстта им избухнала през 2007 г. и продължила чак до 2010 г, носи пикантната клюка. Всичко станало под покрива на Военния театър, където  Нети, Дони, Ласкин и приятелката му Алекс Сърчаджиева играели  в армейската трупа.

Всъщност Ласкин  скочил в леглото на високата стройна певица още докато  връзката му  с Алекс била в началото си. В този период Нети се чувствала депресирана и  изоставена от мъжа си, който бил  зает с турнета из цялата  страна и едновременно беше в „Мюзик Айдъл“.  Не е тайна, че той заформи  авантюра с една от участничките в музикалното риалити,  поради която едва на напусна скъпата си половинка.

В този момент Нети изживяваше много тежък период, защото силно мечтаеше да забременее, а в това време Дони беше с друга. Всичко това я тласнало в обятията на Ласкин, който е мил и любвеобилен и  с когото имали общи спекталки и репетиции. Те бързо се утешили един друг, като репетициите се оказали идеално алиби за тайните им любовни срещи.

 Иван сложил край на авантюрата им през 2010 г., когато докато тъчал на два стана,  станало ясно, че  Сърчаджиева е бременна. Почти  по същото време забременяла и Нети, след над 10 години опити да зачене.

Според слуховете Ласкин и Нети все още се виждали тайничко  от време на време, но без любов, а само за секс и да се утешават един друг. Дони и Алекс били наясно с кръшканията, обаче предпочитали да мълчат, за да не стават за резил и да не си развелят семействата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *