Шок! Есмер била по-богата от годеника си Благо

Благо Есмер СофияНовото гадже на Благой Георгиев – Есмер Омерова, е доста по-богата от него. Тунингованата  красавица е от сериозно богато семейство с големи възможности и тлъсти  сметки в банката.

За богатството допринесла и самата Есмер, която печели много пари от явяване на състезания по танци и от световната си титла по танго.

Рускинята и най-набожният футболист изобщо не спират да заливат всички социални мрежи с общи снимки, на които показно демонстрират любовта и неугасващата си засега страст. Дори  двамата подготвят сватба и плейбоят най-после ще мине под венчилото и ще каже заветното да.

„Благой е голям кръшкач и непрекъснато изневерява на жените си. Именно заради това не се е вричал пред Бог във вярност към една единствена жена, защото знае, че клетвата няма да бъде спазена. Той  обаче е много хлътнал по Есмер. За разлика от другите му жени, тя си има пари и е толкова богата, че може дори него да го издържа. Направо жена мечта“, говорят приятелите приближението на футболиста.

Джизъса вкара в леглото си руската танцьорка  и демонстративно заряза 18-годишната Куини-Алис . В социалната мрежа са категорични, че Омерова е най-готиното  гадже до този момент, но  потребителките от нежния пол още го плюят жестоко  за подлостта  му към малката Kyини.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *