Шок! Голи мъже веят прелести на плажа във Варна

голГоли мъже са окупирали плажна ивица на плажа във Варна и невъзмутимо крачат без бански пред летовниците. Някои дори са се максирали като артисти и свирят на акордеон или удрят барабан с половия си орган.

Възрастни жени и майки с малки деца панически бягат от ужасната гледка и на практика ивицата се е обезлюдила. Останали без публика, „артистите“ веднага се преместили на по-оживено място, за да бъдат забелязани.

Ние нямаме нищо против нудистите, твърдят почиващи, обаче  сме против ексхибиционизма и непристойните сцени, както и демонстрациите им пред  малолетни,  оплакват се летовници. Те твърдят, че нудистите били непрекъснато във възбудено състояние, отърквали се край хавлиите на млади момичета, демонстретивно се разкрачвали срещу плажуващи смесени компании, или галели мъжките си достойнства, уж да ги чистят от пясъчинките.

Заради страха от глоби нудистите се принудили да си облекат банските през последните дни. Те пък се оплакват, че имат права, искат да се пекат голи и разни псевдоморалисти им нарушават правата. Няма нищо по-красиво от голото човешко тяло, пени се във форум отявлен защитник на нудизма.

Прав си, но не и когато маструбираш с това тяло пред деца, захапва го пуританка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *