Шок! Веско Маринов участва в Тройка с Преслава и сестра й! Виж Тук:

vesko_preslavaВеско Маринов ще се облизва, ще мята потни пръски по сцената и ще подава микрофона на Преслава и на сестра й!

За пръв път в кариерите си Преси и Веселин Маринов излизат заедно на сцената, за да пеят в дует на благотворителната инициатива „Българската Коледа“.

Преслава, сестра й Ивелина Колева и Веселин Маринов ще излязат с обща песен, а иначе са поканени заедно и поотделно на големия благотворителен концерт на 25 декември, който всяка година се провежда с цел набиране на средства за болните деца и децата в неравностойно положение.

Тази година „Българската Коледа“ ще събира пари за хлапетата с тежки хронични болести, чиито лекарства са скъпи, а борбата със заболяванията им – много трудна. На сцената ще излязат изпълнители от различни браншове, любими артисти и водещи. Предвижда се да се съберат между 4 и 8 милиона лева, предимно от СМС-и.

„Бедният“ Веско, който наскоро се ожали, че няма пари, все пак се навил да пее безплатно.

Наскоро ведомственият певец на ГЕРБ призна в свое интервю, че хората го мислели за богат, обаче често му се случвало трудно да свързва двата края, особено в края на месеца. От изказването му излезе, че едва ли не е на заплата, която трепетно чака. И докато я чака, си помага с бързи кредити.

„Кълна се, аз не съм богат човек и изобщо не пея за пари“, заяви патетично той.

Но никой не му повярва, тъй като цяло лято Веско обикаляше по турнета из страната, където билетите никак не бяха евтини, а юбилейният му концерт, с който препълни  „Арена Армеец“ само преди седмица, вкара в сметката му шестцифрена сума.

Хората започнаха да недоумяват какви харчове има толкова живеещия сам като куче певец. Той взима хонорари и от Нова тв, където го викат ту за жури, ту за ментор.

Или лъже, или си е намерил нова любовница, която изстисква и последния му лев, разсъждават трезвомислещите.

А други го съветват, ако толкова я е окъсал, да вземе заем или направо някоя партийна поръчка от приятеля си Цветан Цветанов, за да закърпи положението.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *