Шок! Ваня Червенкова се стопи и стана манекенка

Ваня Червенкова слабаСлед като на всички им писна да слушат за диетата на Ваня Червенкова, но да не виждат резултата, най-после самата тя се снима и се пусна в доста шокиращ вид.

С близо 20 килограма се раздели бизнесдамата и вече гордо се показва по къси панталонки на снимка. Нейни приятелки твърдят, че е заприличала на модел. Е, чак модел, е силно казано заради пухкавите форми, които имат крайниците й, колкото и да слабее. Интересното обаче е , че тя успява  да запази мерките и новата си фигура вече цяла година. Докато при други се появява йо-йо ефект.

„Докторската диета“, която у нас е по-популярна като „Диетата на В“ стана хит сред дамите и те се доверяват на Червенкова , защото точно тя я популяризира.

Естествено, бизнесдамата призна, че преди да премине към съответния строг  режим на хранене се е посъветвала с диетолози и лекари.

„Диетата наистина има уникален ефект затова реших да я споделя с всички приятели във фейсбук, защото  много хора имат проблем с килограмите и не могат да се преборят“ – казва в свое интервю Червенкова.

При внимателно вглеждане в снимката, камерата е отрязала още пет килца от Ваня, тъй като я е снимала отдолу нагоре и оптическият ефект е голям, но все пак е видно, че устатата бизнесменка се е отървала от голяма част от излишните кила.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Много фотошоп е играл тук. Как отслабва в краката, а бузите й са като на хамстер?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *