Шок! Борис Дали и Галин крият страстна любовна афера

Галин и БорисПикантна тайна, която доста засегна двама от най-обичаните български поп фолк певци, внезапно  лъсна в публичното пространство.

Галин и Борис Дали били страстни любовници, но никой не знаел. Борис, който има две деца и красива съпруга, прекарал страстна нощ  преди няколко години със своя колега.

За любимеца на младежите – Галин отдавна се носят слухове, че е „би“, макар че успешно се прави на голям мачо в своите клипове. Преди време той обаче успял да прелъсти точно Борис.

Това станало след див купон, последвал едно от изданията на наградите на телевизия „Планета“.  По това време  Галин все още не бил много известен и оборотен. Имал обаче невероятен  чар и го вкарвал целия в употреба, когато си набелязвал  някой мъж. На въпросното парти той стоял неотлъчно до  Дали, напил го и го вкарал в леглото си.

„Със сигурност Борис е бил активната страна, а Галин предпочита да е жената в леглото“, коментират запознати с нравите на двамата певци. Още на следващата сутрин обаче, като изтрезнял, Дали обяснил на момчето от Добрич, че няма бъдеще за техните отношения и даже му отправил заплаха, че ако разпространи случлото се, няма да си намери място и след звездите в попфолка. Галин се примирил и оттогава се задоволявал само да хвърля на колегата си премрежени погледи.

Борис  е замесван и в друг подобен скандал. Това се случи преди време, когато той изгря на сецаната. Тогава той имаше интимни отношения с известния столичен гей Адриан, съдружник на колежката му Камелия в оборотна пицария в Студентски град. Носят се слухове, че именно Адриан е финансирал първите му клипове и записи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *