Шок! Антония Петрова прати мъжа си в болница след бурен се*с

Антония АлександърАнтония Петрова контузила съпруга си и го пратила в болница заради разгорещени  садо-мазо ласки в леглото. 

Двамата така се  разпищолили под завивките, че миската изгубила връзка с реалността, отдала се на страстта и забила яко нокти в гърба му, както и на няколко други по-интимни места. Болката била толкова силна, че руският й съпруг изревал и прекъснал акта в най-горещия момент. А след това се наложило двамата да ходят посред нощ в скъпа частна клиника да бъдат промити и прегледани раните на руснака, за да не се инфектират.

Като се върнали, двамата продължили играта, но вече на много по-спокойни обороти, разказват техни приятели, запознати с трагикомичната случка.

Александър Бередин бил готов на всичко за страстната си жена, но не и да кърви като прасе, а гърбът му да прилича на географска карта.

Той изпълнявал всички желания на Тоца и се наслаждавал на нейната изобретателност в леглото, но острите й като бръсначи маникюри му дошли в повече.

От известно време Антония използва ноктопластика  и си е лепнала орлови нокти със заострени краища. На тънките й пръсти те може и да изглеждат добре, но по време на сексуален акт са си истинско оръжие.

Приятели съветват миската да не се престарава и да си направи поне френски маникюр, който е изпилен и не дере така жестоко. Тя обаче се харесва така и едва ли скоро ще се откаже от дългите нокти и шел лака върху тях.

Да му мисли Александър!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/uicopGJltlU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *