Шок! Антония Петрова готви с пера и пайети

Антония бюстПоредно и може би последно за годината дефиле – семейно и модно, направи Мис България 2009 и едновременно Мисис Русия 2012 – Антония Петрова.

Tя пристигна в студиото на „На кафе“ с неизбежния си придружител – съпруга си Александър, когото влачи след себе си навсякъде, където я поканят да се изяви.

Даже свикналата на всякакви изненади и почти  всичко препатилата Гала не успя да удържи емоциите си от вида на гостенката си и ахна ошашавена: „Олеле, колко си красива! Направо си зашеметяваща!“.

Видимо бе, че тв водещата не е впечатлена  само от тоалета на Антония, но и от смело разголените й  „предновогодишни“ гърди. Яко прекалила с деколтето и показването на пищни форми, Антония се се завъртя  кокетно и изчурулика: „Нали?  Виж как съм се издокарала  празнично – с пера и пайети, каквато е световната мода тази година. Не можех да те пренебрегна и да дойда неглиже.“

Антония и половинката й разказаха сладкодумно за поредното си пътуване до Италия, за глезотиите, които са си доставили  и „душевните радости“, които са преоткрили на Ботуша. След това без много превземки, миската започна да готви, при това доста успешно в ефир. Но при всяко навеждане зрителите не гледаха продуктите в ръцете й, а двата големи издути портокала, които едва не изпадаха от деколтето й.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

  1. Ако в това облекло готви, интересно с какви дрехи ходи на парти например

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *