Шок! Азис започна да вари компоти за зимата

Азис компотиСнимка в интернет окончателно шашна и фенове и противници на Азис. Певецът е щракнат в доста странна за него среда. Той се намира на поляна, на която е разхвърляна посуда, а в огромен казан се варят компоти от череши.

Никой не вярва, че певецът се е загрижил за запасите си за зимата, скрити в мазата. Той е достатъчно заможен да си купи цяла поточна линия за компоти, но самата идилия на снимката и тези дребни битовизми разнежиха и най-върлите му противници. Азис и компоти – все едно Азис и космическа совалка.

 

След признанието, че се е срамувал от визията си на травестит, фолкаджията става все по-симпатичен на хората, което досега не приемаха  странностите му и го ругаеха във всички социални мрежи. Възмутени майки даже бяха организирали преди година цяло движение против показността му и влиянието й върху младото поколение.

Сега изпълнителят е различен от това, което представляваше в началото на кариерата си. Излишните килограми, провисналото коремче, кичозните рошави перуки, високите токчета и трепкащите изкуствени мигли са останали в миналото  и на тяхно място е дошъл един добре оформен брюнет.

И въпреки това Азис не престава да флиртува с аудиторията и да се преструва. При по-внимателно вглеждане в снимката се разбира, че той не прави никакви компоти, а само е използвал милата домашна сцена. Пръстите му са чисти, модерните маратонки на краката му са като току що излезли от магазина, а какво има в казана никой не знае.

В скута му пък е кацнала неизвестна мадама, която не прилича на любителка на зимнината и нищо чудно това да не е битова сцена, а снимка от бъдещ клип.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

 
http://youtu.be/90eidwv_4QE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *