Шефът на Руското Разузнаване Сергей Наришкин: Пределно точно оценихме ситуацията в Украйна и по света! Русия преминава през исторически момент

Директорът на Службата за външно разузнаване Сергей Наришкин за обстановката в света и провежданата специалната операция на Русия в Украйна:

Решението на президента на Руската федерация да проведе специална военна операция, насочена към защита на населението на Донбас и сигурността на нашата страна, се основава на задълбочен анализ на исторически закономерности и е изключително точна, реалистична оценка на ситуацията по света и в Украйна.

Страната ни сега преживява наистина исторически момент. Решава се съдбата на Русия, нейното бъдещо място в света. Не трябва да забравяме, че основният фактор в развитието на Русия, сърцевината на нейната хилядолетна история е бил и си остава суверенитетът – правото самостоятелно, свободно и съзнателно да определя собствената си съдба.

Суверенитетът е гаранция за благосъстоянието и достойнството на нашите граждани, той е бъдещето на нашите деца. По такива въпроси Русия никога не е отстъпвала и няма да отстъпи, защото в противен случай тя ще престане да бъде Русия“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

5 коментара

  1. България трябва да бъде вкарана във войната срещу Русия !
    . . . . . . . .
    Под диктовката на САЩ е било взето решение състава на управляваща коалиция да бъде променен – да бъде изхвърлена БСП, а на нейно място да бъде вкарана ГЕРБ !
    . . . . . . . .
    Въвличането ни във войната с изпращане на военна техника и оръжие в Украйна ще се наложи да мине през гласуване в парламента, където очевидно е, че ГЕРБ ще подкрепи проамериканските кирчовци.
    . . . . . . . .
    Оттам пътя към „новата коалиция“, замислена спешно от САЩ, е да се случи.

    • afera.bg/ексклузивно-под-диктовката-на-херо-му/

  2. Путин ясно предупреди, че всеки, който помага на неонацистите в Украйна, ще получи отговор, какъвто не е очаквал; при това, адресиран към тези, които дават заповеди. Българският адрес е „Дондуков“1; на „Дондуков“2 май се обръща палачинката…

    • Тия сегашните безмозъчни серсеми дето са яхнали държавата е крайно време да бъдат изтребени ДО КРАК!
      Всички тези продажни боклуци трябва да получат своя исторически урок от братска Русия,която мислещите българи обичат и подкрепят във войната за нейното оцеляване и запазване на християнските и нормални, човешки ценности,а не изкривените педераски дивотии насадени ни след 89г!

  3. СЛАВА ВЕЛИКИ РУСКИ БРАТЯ НА ПРАВ ПЪТ СТЕ ИМАТЕ ПРАВО ДЕРЗАЙТЕ ИМАТЕ ОБИЧТА И ПОДКРЕПАТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СПАСЕТЕ БЪЛГАРИЯ РУСКИ БРАТЯ САМО ВИЕ СТЕ НАША НАДЕЖДА

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *