Шах с пешката! Волен Сидеров и Чуколов се отказаха сами от имунитета си, парламентът реши – арест!

Волен ЧуколовЗа изненада на депутатите, които се готвеха да ги разпънат на кръст, Волен Сидеров и Десислав Чуколов сами  се отказаха от имунитетите си.

Още в ранни зори днес  депутатите от  „Атака“ са внесли в канцеларията на парламента искане да им бъде снета  протекцията като народни представители и към тях да се процедура от службите като към обикновени граждани на Република България.

Този неочакван ход обърка сметките на ГЕРБ и реформаторите, което бяха подготвили словесен линч. Въпреки това  шефът на реформаторите Радан Кънев излезе на трибуната и му удари една унищожителна реч, според която  Сидеров не само трябва да бъде арестуван и да не бъде пускан под гаранция, ами и да му бъде дадена от съда  тежка присъда, понеже е извършил  хулиганство, докато е бил депутат и така оронвал престижа на народните представители като цяло и на институцията. Което е не само осъдимо, но и безобразно и неморално.

Лидерът на БСП Михаил Миков обаче каза на  Кънев, че той в момента  съсипва допълнително авторитета на парламента, като повтаря едно и също и вместо с проблемите на държавата, се занимава с проблемите на Волен. Този театър вече го играхме миналата седмица и не си спомням някой да ни е викал на бис, каза социалистът. Ние сега повтаряме пиесата и я разиграваме незнайно за кого.

Тя веднъж беше добре изиграна  от НАТФИЗ и Волен в изборната нощ, после в парламента с една едничка цел – да се отклони вниманието на хората от политическите сделки и манипулации, които се направиха на изборите и продължават да се правят.

Сега театърът продължава, а ако народът е умен, непременно ще се запита защо, завърши Миков.

https://youtu.be/4HC_qvqyZFw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *