Чудо! Мисис България взе пет изпита за един ден

мисис БългарияДупничанката Гергана Николова, която е носителка на титлата „Мисис България“ 2012 и за която никой не си спомня, се похвали, че взела пет изпита наведнъж.

Тя учи задочно в Колежа по туризъм в Благоевград и явно на стари години науките много й се отдават. Дамата успяла да се яви на фирмено дело, фирмен стил и култура, логистика и фирмено дело, английски и даже и на висша математика. И не закрепила тройки, а била отличничка.

Живот и здраве, през декември ще си взема държавния изпит и ще стана бакалавър, хвали се тя. Гергана има две деца на 15 и на 5 години, които отглежда майка й, денем работи в кафенето си, а нощем учи, похвали се самата тя.

Всичко това е прекрасно, но защо миската не е кандидатсвала направо за Гинес, ами си губи времето в някакъв си колеж по туризъм, чудят се хора, които имат дипломи за висше. Ако е толкова умна да се справи с английския и висшата математика, плюс останалите предмети  за един ден, защо ни отиде направо в някой ВУЗ и не го завърши за няколко месеца?

Паметливи припомнят, че едно време е имало закон в университетите, според който студнтът няма право да се яви на повече от един изпит за един ден. По-късно законът се е либерализирал и се допуснало да бъдат взимани до два изпита. За числото пет никой никога не е чувал, освен да е някакво модерно нововъведение.

Други пък изчислиха, че за да се явиш на един изпит и да го вземеш, ти трябват максимум час и половина, особено ако е тест или писмен. И стигнаха до извода, че Колежът е работил поне десет часа този ден, за да може Николова да мине през всички кабинети, привключвайки от предмет на предмет като компютър и да вземе изпитите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *