ЧЕСТНА ЖЕНА ЛИ Е БОЙКО БОРИСОВ в контактите си с Ердоган, ЕС, USA и останалите! Виж Тук:

Борисов карикатураИскането на Турция за екстрадиране на бизнесмена Абдуллах Бююк е необосновано и липсват всякакви доказателства за подривна дейност от негова страна, заяви  съпредседателят на ПФ Валери Симеонов.

Той бе повече от изненадан от действията на българските служби по бързото връщане на Бююк в Турция и предаването му на тамошните власти.

Това, че той не подкрепя политиката на Ердоган, не го прави нито заговорник, нито метежник, нито участник в опита за преврат. Няма никакви доказателства, че е участвал в каквато и да е противодържавна дейност и действията на МВР са необясними, незаконни и против всякакви международни разпоредби.

В случая този акт може да бъде наречен „събуване на гащи пред турското искане“. Никой не знае какви престъпления е извършил човекът и какво изобщо е нарушил! Просто се наведохме удобно и угоднически и им го върнахме. А те лично благодариха на Борисов.

Борисов Бююк

По логиката, по която действа МВР може да се окаже, че всички ние сме агенти на Гюлен и да ни екстрадират към Анадола един по един, ядоса се Симеонов.

Той нарече случващото се в Турция „диктатура“ и я оприличи с тези на Сталин и Ким ир Сен. В Турция тече невиждано разчистване на сметките с противниците на режима на Ердоган.

Страна като България трябва да защитава интересите на хората и правата на човека. Единственото обвинение срещу Абдуллах Бююк е, че не бил подал документи за пребиваване тук. Ами то у нас има толкова много бежанци без документи, че трябва да ги екстрадираме на тълпи. Но го направихме само с един и то противник на Ердоган.

Абдикирамхе от хуманизма, от правото и хвърлихме един човек в устата на лъва! Като нищо скоро той може да се „самообеси“ в килията, възмутен е Симеонов.

В социалните мрежи успоредно с новината върви ожесточена дискусия на тема: с гащи или без гащи ходи Бойко Борисов на срещите си с Ердоган.

Защо България е единствената държава, която подкрепя режима в Турция.

Защо Борисов се кланя на турския си колега, когато ЕС осъжда действията на президента на комшиите и дори заговори за замразяване на преговорите с Турция за влизане в съюза.

Каква игра играе нашият премиер, който хем се кланя на ЕС, хем на САЩ, хем дрънчи по телефона на Путин, хем безропотно изпълнява заповедите на Ердоган?

Или пък безумно инертното поведение на Борисов не е игра, а тотално безсилие! Псевдопремиерът ни явно иска да е добре с всички, само и само да остане на власт.

На всяка цена… пък дори и без гащи!

Като видя, че е сгафил с Бююк, Бойко Борисов веднага впрегна глашатаите си и днес вече се появи интервю с Георги Марков, който твърди, че опозицията е виновна.

Използвала скандала с турския бизнесмен, за да опозори Борисов.

Еее…

То бива, бива…

Нима опозицията върна Бююк в Турция?

Нима тя се обади на Путин и танцува позорна ламбада пред ЕК, ЕС и САЩ?

Премиерът ни бил честна жена…, но „гащите“ си ги сваля сам. И го прави всеки път, пред всичките си партньори!

Факт, който и слепите виждат! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

  1. mafiota boika s gastite v race vsichko pravi i prodava za pari posle ste otprasi s parite na niakoi ostrov biagaiki ot narodnoto vazmezdieb kato kradeca s 21 miliona no boikovite sa poveche tio moje i skrivaliste da si e podgotvil na niakoi ostrov van ot balgaria

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *