Цяла армия ВИП-ове Минали през Тайния Шмъркалник на Коцето!

Константин дискотекаЦяла армия родни звезди  се оказаха редовни клиенти на тайната стаичка „за отдих“ в „Плаза“, станала известна  като „ВИП шмъркалника“ на богоизбраните богаташи и сноби.

Появиха се свидетели от бившия персонал, които твърдят, че през стаичката са минавали  Преслава, Анелия, Азис, Борис Дали, Илиян, двете Златки, но не заедно, а в различно време, брадърите Пламен Богданов, Джино, Пацо и  Тачо, както и много други, които не са известни в тази светлина на тв. зрителите.

Някои от  тях ползвали шмъркалника по предназначение, а други влизали по двойки и заключвали вратата. Какво са правили вътре и дали просто не са се затваряли, за да бистрят международното положение или най-новите тенденции в модата, никой не може да докаже.

Скандалът с тайните вакханалии и директни уединения в чалготеката на Константин е на път да се развихри с  още куп пикантни подробности след противоречивите  разкритията за и от различни  ВИП клиенти. Някои се покриха веднага и изчакват бурята да отмине, а други хукнаха по телевизиите да защитават Коцето и да твърдят, че не бил такъв човек и го познавали като честен и непристъпващ законите. Хм…

Първа реагира Черната Златка, която типично в неин стил се хвърли да защитава певеца, но вместо да му изпише вежди, му избоде очите. Тя не можа да каже какво се е продавало вътре на клиентите, но излезе с крилатото откритие, че дрога се продава в почти всички чалготеки. Това затвърди убеждението на зрителите, че щом навсякъде, значи и при Коцето. Но Златка не защити приятеля си, че не продава, а съзря атака срещу него и че бил нарочен да му се отнеме бизнеса, понеже заведението било оборотно.

Е, да, оборотно е. Щом и Златка е в списъка отпреди години и щом е осъмвала там, как да не е оборотно. И елитно.

Вторият удар по репутацията на Константин беше пак от „приятелски огън“. Нанесе го Пламен Богданов, който също се засили да защитава Константин. Но понеже не е много силен в аргументите, заяви, че журналисти също ходели там, надрусвали се в стаичката, а после понеже нямало какво да пишат, натопили човечеца!!!

Никой от защитниците не помогна на Константин, а просто го дозакопаха.

С подобни приятели той явно няма нужда от врагове.

Останалите от списъка мълчат, само Преслава направи нелеп опит да се защити, като подметна, че веднъж по време на участие в чалготеката й станало лошо и я вкарали в стаичката да се съвземе. Но още повече й прилошало и се прибрала вкъщи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

  1. Аз имам записи как едни от най вип персоните шмъркат, както и доказателства, че Константин пряко учавства в канал за доставка на наркотици в заведението, и мисля да дам доказателствата на прокуратурата, да видя тогава, дали това пак ще бъде поръчка срещу тоя боклук.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *