Целуват краката на Азис, че се облякъл като Лили Иванова

Азис ЛНе е ясно кой на кого направи по-голяма чест – Азис, че се появи в шоуто „Като две капки вода“, или продуцентите, които му дадоха една шапка пачки, за да го направи.

Маги Халваджиян тегли дълга прочувствена и поучителна реч към журналистите, които критикували този му избор, без да са видели предварително какво ще стане. Той го може. Той е много добър. Той ще докаже, че мястото му е тук, каза патетично Маги.

За фолкпевеца, който е майстор на имитациите, беше детска играчка да изпее песен на Лили Иванова. От една страна той е професионален певец, а не аматьор, от друга има достатъчно височини в гласа, за да не се затрудни да имитира примата. Даже не изпя песента докрай. Журито му стана на крака, сякаш Господ Бог беше дошъл лично да имитира хора на ангелите. От своя страна Азис пък преигра и каза, че му било доста трудно да претвори такава икона на българската музика като Лили, жена, пред която се прекланял и с чиито песни е израснал.

Аз съм дошъл тук да спечеля първото място и ще го спечеля, заяви Василка в предварителното интервю. Това обаче явно отдавна е станало и то чрез хонорара.

Както го хвалеше за глас и визия, журито изведнъж го поряза с оценките си, като двама дадоха най-ниските. Това пак е за пред зрителите – безспорно Азис и Жана Бергендорф са най-добрите, но ще получават ниски оценки, защото са певци и няма да спечелят. В същото време ще се лансират хора, които нямат нищо общо с пеенето, но ще полагат адски много труд да постигнат това, което на другите им се отдава с една две репетиции.

Чакайте сега едни реклами време да нагласим резултатите, изтърваха се Зуека и Рачков, а после бързо се оправдаха, че е било шега.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *