Цветелина Грахич се окичи с още два татуса

Грахич татуировкиЦветелина Грахич лудна по татуировките. Модерната мания е обхванала и нея и вече почти няма свободно място по тялото си.

Тези дни тя изтърпяла стоически да я изрисуват под и между гърдите. Рисунката е голама и почти епична. Тя представлява птица, която държи в човката си ключ, най-вероятно ключа към сърцето й. Според специалисти такова чудо отнема няколко дена, за да бъде измайсторено, а си личи, че е направено в скъпо студио и от добър майстор.

Певицата има по тялото си над 30 татуса и смята да си направи още. Най-видните са по пръстите на ръцете й и по самите ръце, а най-скришните под гърдите. В момента тя оглежда кое кътче на тялото й е все още голо, за да го окичи, както тя си знае или както й предложат.

Най-голям ценител на нейните картинки бил приятелят й Криситян, който работи в ромска банда. Какво като е циганин, каза Грахич, която доскоро криеше връзката си. Аз също не съм българка. Важното е, че се обичаме и ни е хубаво заедно. Кристиян също има много татуировки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ksgg9t6q6XU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *