Христина на Благо с ултиматум да не води гаджета вкъщи

Благо и Христина1Благо Георгиев е поставил ултиматум на бившата си половинка Христина Витанова изобщо да не води любовниците си в къщата, която тя живее в Горна баня.

Джизъса я заплашил, че ще й отнеме и двете деца, ако тя реши да превръща къщата в бардак и да  води други мъже там,  или пък ако  й хрумне да ги запознава с децата.

33-годишният футболист, който в момента е гадже с 18-годишната  Куини-Алис Николова, заявил твърдо на Христина, че няма да  й забрани да се среща с мъже, но това задължително трябвало да се случва далеч от къщата и наследниците им Йоана и Давид.

 Срещай се с когото си искаш, но по  хотели или в техните домове,  казал татуирания спортист, не искам децата ми да ги виждат.

Георгиев  остави семейната къща на Христина,  даде й и  две от колите си – „Ауди S8″ и „Порше Панамера“, но при определени условия. Да се грижи за децата и да пази приличие.

Христина трябва да се съобрази с изискванията и забраните му, защото е само със средно образование, няма професия и  няма и  ден трудов стаж.  А със спортаната си кариера отавна е приклучила. Младата жена няма друг избор, иначе според условията на бившия й си отива в гарсониерата при родителите си, а децата отиват при него- споделят близки  до бившето футболно семейство. .

За разлика от Витанова, която спазва условията и се среща тайно със  сегашния  си любовник, Джизъса се похвали гордо, че вече е запознал дъщеря си Йоана с новото си гадже Куини, разликата между които е само 14 години.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *