Христина на Благо Намери Нов Татко на децата си! Виж Тук:

Христина и Благо във времето, когато все още бяха заедно и щастливи!
Христина и Благо във времето, когато все още бяха заедно и щастливи!

Христина Витанова не се облива с сълзи и не чака да види новото братче или сестриче на децата си.

Докато Благо Георгиев вече тръпне кога ще стане баща за трети път, бившата му обикаля заведенията и се наслаждава на живота. Съвсем наскоро тя забила млад и красив мачо.

Двамата бяха забелязани заедно в пицария, където тя беше завела двете си деца да обядват. Когато те ометоха чиниите си, към тях се присъедини новият й любовник.

Явно Христина се е разделила с доста по-възрастния  шеф на KFC – Заки Маджид и е наблегнала на агнешкото, както правят всички богати и осигурени жени. А щом е запознала децата с новия си, явно връзката не е само за взаимна наслада. Нещата са станали по-сериозни и щом двамата се появяват заедно, било то и в пицария.

христина витанова децаНе само красивата спортистка е влюбена в мачото, но и двете й деца, които рядко виждат баща си и имат отчаяна нужда от мъж в семейството. Йоана и Давид буквално са се прехласнали по младежа, който няма нищо против да си играе с тях, да ги вози на конче, да препуска подире им в парка, а после заедно да ядат сладолед.

Приятелки на Хриси й завиждат благородно за красавеца и признават, че той й показва по всякакъв начин любовта си, мил и внимателен е с нея, обожава я, а явно и много я радва в леглото, защото тя просто сияе.

Най-после се отърва от мъката си по Благо и униженията, на които я подложи, категорични са дружките й и й пожелават щастие – този път истинско!

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *