Хванаха ги! 50 хилядарки струва екранната любов между Гъмов и Преслава

Гъмов пак целувкаЛюбовната сага  между Преслава и Станимир Гъмов със сигурност е режисирана постановка с любезното настояване на продуцентите.

Двамата са се съгласили да участват във фарса, за който ще приберат допълнително  голям бонус към вече предварително уговорените си хонорари.

Тъй като скандалите в Къщата се изтъркаха и на хората им писна да гледат безкрайни задкулисни игри и удари под кръста,  продуцентите решили да се разделят с още 50 000 лв., но да върнат зрителите пред екрана. Затова те предложили да дадат по 25 000 лв. на двамата потенциални влюбени да изиграят пред зрителите голяма романтична сага и да трогнат публиката. А те пък веднага се съгласили.

Сделката е печеливша и за двамата, не само финансово.  Преслава ще удари с един куршум два заека  – хем ще вземе парички, хем ще излъска  любовния си  имидж и ще го замени с този на скромна влюбена жена.

Досегашната й  връзка с Бирмата беше кошмарна, любима на жълтата преса, заради  скандалите между влюбените,  побоищата и дори арест за развилнелия се из Слънчев бряг Георги Станоев. Ако не друго, Гъмов поне не е мутра, няма охрана и не се хвърля на бой с ухажорите на любимата си.

Край  Гъмов няма кой знае какви скандали, но той страда, защото не е достатъчно известен. Куклен актьор, който участва в „Като две капки вода“, беше водещ на „И аз го мога“, все епизодични публични роли, които не могат да начешат докрай егото му. С тях бързо ще бъде забравен, но с участието си във ВИП Брадър и то като любим на Преслава хората ще го помнят дълго.

А допълнителните 25 бона пък ще му дойдат много добре.

https://youtu.be/823XxGMUdas

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *