Хакер-мошеник проси пари от името на Ники Илиев

Ники ИлиевАктьорът Ники Илиев, който се изживява като жури в „България търси талант“  се оказа с два профила във Фейсбук.

Хакер успял да пробие паролата му и е откраднал самоличността му и  в момента се представя с името на бившия модел. Измамникът всеки ден пишел трогателни  лични съобщения на приятелите на Ники и особено на фенките му и сърцераздерателно  ги молел за помощ, обясни за нелепата ситуация Илиев.

„Разбрах, че човек, който се  представя за мен във фейсбук е писал много  мои приятели и им е искал финансова  помощ. Искам да предупредя, че това не съм аз, не пиша на никого и не прося нищо.

Профилът, от който пиша в момента и ви предупреждавам за двойника си,  е единственият профил, който притежавам.  Силно се надявам този измамник  да не е успял да се възползва от добрината на приятелите ми и на феновете ми. Това е изключително гадно да лъжеш така безочливо и даже е  подсъдно. Вече алармирах когото трябва фалшивият профил да бъде изтрит. Извинявам се  на всички за неудобството, което някой друг от мое име ви е причинил,  написа Ники в социалната мрежа.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *