Невероятно! Фънки мечтае да танцува балет и да се носи като лебед по сцената

Фънки балетПромоутърът Димитър Ковачев – Фънки шокира зрителите рано тази сутрин с признанието в ефир, че голямата му мечта била да има балетна пачка вкъщи и сутрин да танцува пируети.

„Аз тази си мечта не я споделям навсякъде, защото тя е дълбоко в мен, а  хората не ме разбират и реагират идиотски на откровенията ми. Но „плиетата“ и пируетите  са ми в кръвта и в душичката  от дълго  време“, каза със сериозен глас устатият  музикант и театрално въздъхна.

Водещият Сашо Кадиев се съвзе от шока и му каза, че  с неговите габарити единствено би могъл да играе балет -тежка категория  в цирка. Фънки обаче се обиди и каза, че никой няма право да прекършва мечтите му.

Междувременно, докато зрителите се чудеха шегува ли се, или е искрен, някои се спомниха, че нееднократно „менът“ се е появявал в балетна униформа по телевизията и самоотвержено е тресял телеса в едно или друго шоу. Даже има снимки и клипове, в които той танцува па де дьо със завидна лекота въпреки многото килограми, заради които не може дори да си намери бельо и панталони, а си ги шие по поръчка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *