Фолк певица влиза във ВИП Брадър срещу 200 бона хонорар! Виж коя е тя:

vip_brother1Глория е скритата лимонка в тазгодишния сезон на „ВИП Брадър“.

Продуцентите на формата водят сериозни преговори да я направят  звездата на риалитито. Те й предлагат огромната сума от 200 хиляди лева, за двумесечен престой в Къщата.

След като миналата година Преслава успя да върне рейтинга на шоуто и залепи хиляди свои фенове пред екраните да го гледат, Нико Тупарев решил, че именитите фолкаджии са доста печелевша карта и зрителите си умират да ги гледат как звездеят и как се кипрят и чекнат пред екрана. Освен това с фолкаджийки по-лесно се завъртат интриги, които поддържат интереса към предаването дълго време след неговия финал. На Преслава например веднага след излизането от къщата й пришиха за любовник Гъмов, а после и Джино Бианкалана, като с последния още продължават да ги спрягат в публичното пространство.

Глория се почувствала поласкана от офертата, но неочаквана пречка за влизането й в къщата се оказал приятелят й – сръбският композитор. Той я убеждавал, че не бива да рискува, тъй като от подобен формат никой не излиза с предишната си слава. В името на рейтинга продуцентите успяват да омаскарят звездата, така че после с години да не може да изчисти наклепания си образ.

Gloriaya1

Използва се и най-малката слабост на участника, раздухва се, преекспонира се и всеки излиза очернен. Галя, както е истинското име на Глория, твърдяла, че е сериозна жена, има мярка и в никакъв случай няма да изпада в истерии като Златките или като някои нейни колеги от естрадната гилдия. Но наистина досега не сме виждали някой, който да е запазил на 100 % достойнството си в Къщата и да не е изпадал в конфликти с останалите.

Гаджето на Глория има известно право, но тя иска да влезе.

Причината се корени в залязващата й кариера и все по-редките покани за участия. Тя смята, че ще си върне интереса на феновете и ще започне нов пик в кариерата си, ако се завърти в Къщата. Освен това ще има статут на гост-звезда и ще може да излиза навън по всяко време.

Това силно я изкушавало и певицата най-вероятно ще приеме офертата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/M__XWSZZovk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *