Уреди ги! Софиянски жени и третата си щерка

Софиянска ДиманаМечтата на Стефан Софиянски да уреди и трите си дъщери със съпрузи е на път да се сбъдне.

Най-малката му щерка Димана е на път да мине под венчило и то с италианец. Тя се залюбила с модния дизайнер Паоло и двамата са неразделни. 20-годишната брюнетка е една от най-желаните партии за брак, но за разлика от сестрите си Ива и Елена, стои далеч от прожекторите и контактува само с приятелките си от Американския колеж. Приятелките, разбира се, не са какви да е, а до една наследници на богати фамилии, носещи само маркови дрешки и обикалящи света в скъпи екскурзии.

Точно на една от тези екскурзии Димана се запознала с Паоло. Той учи моден дизайн, даже вече работи, не е любител на собствения си пол, както често става в тези среди, а е мъжкар, който дори влиза в битки с полицията по време на футболни мачове.

Новият зет вече бил доведен в България да се запознае със знатното семейство. Софиянски го харесал, понеже и двамата били запалени по футбола. Кога ще е сватбеното тържество никой не знае, но младите искали то да е по-скоро.

През август екскметът на София омъжи първородната си дъщеря Елена за бизнесмена Лъчезар Иванов, собственик на култови заведения в столицата и край морето. Елена мина под венчило за пръв път, въпреки че има осемгодишен син от първото си гадже, с което обаче няма сключен брак.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

  1. Радвам се че мойте средства са помогнали на децата на този ухилен нещастник Софиянски.Каква идилия ,вместо да търка наровете в затвора,той ни поучава от малкия екран и всячески ни показва колко е щастлив с щастливото си семейство…..напук на сбърканото народонаселение.А нашите деца не могат да се омъжат за синовете на други грабители по една единствена причина…ние не сме грабители и айдуци.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *