Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

УПРАВЛЕНИЕТО на СУДЖУКА: РУСИЯ е ЗАПЛАХА за България! Вижте кой НАИСТИНА ЗАПЛАШВА страната ни! Вижте ТУК!

Като гръм от ясно небе, тази сутрин тресна новината, че последното правителство на Борисов се е хвърлило с всички сили да си прави харакири, сепуко, или както там японците назовават този смъртоносен ритуал.

Защото вчера, в доклад за състоянието на националната сигурност на България за 2016 г., Кабинетът „Борисов 3“ нарече Русия основна външнополитическа ЗАПЛАХА за България.

За първи път в историята, БЪЛГАРСКО правителство, и то с участието на така наречените „патриоти“, обявява нашата посестрима РУСИЯ за ОСНОВЕН ВРАГ на страната ни.

С чиста съвест, обаче можем да обявим това решение на третия Борисов кабинет за НЕЛЕГИТИМНО. Заради факта, че по принцип, в демократичните държави, НАРОДЪТ е единственият СУВЕРЕН на властта. А всички знаем, че 85% от българските граждани обичат Русия и отдавна настояват България да възстанови приятелските и дружески отношения с Руската федерация.

Неслучайно, подчинявайки се на огромния народен натиск, президентът Радев, покани руският президент Владимир Путин на тържествата по повод 140 годишнината от освобождението на България от турско робство.

Но…за всеобщо изумление, Борисов и „патриотите“, изобщо не се вслушват в гласа на народа, на който по презумпция би трябвало да служат. Нещо повече. Борисовите министри, които би трябвало да са слуги на народа, се превърнаха, или по-точно отдавна станаха, слуги на чужди държави и чужди интереси. И така си направиха харакири.

Това се доказва от факта, че решението на правителството, което обявява Русия за враг на страната ни, е не само нелегитимно. То е и АНТИБЪЛГАРСКО. Защото икономиката на България се срути веднага след като прекъснахме връзките си с огромния руски пазар. Западът не искаше нашите стоки и в същото време не ни даваше да ги пласираме в Руската федерация. И така, за няколко години, икономиката ни се възнесе в небитието.

Страната ни рухна още по-надолу, след като Борисов ликвидира огромните и изключително нужни на икономиката ни, руски енергийни проекти Южен поток, АЕЦ „Белене“, Бургас – Александруполис и т.н. Гуруто на ГЕРБ се отказа от тях, но понеже в природата и в политиката, няма празно пространство, вместо нас, от изключително изгодните енергийни предложения на Русия се възползва…турският президент Ердоган.

И понеже правителствата на Борисов унищожиха икономиката ни, се наложи да вземат многомилиардни заеми, за да има с какво да посрещнат, поне за няколко години, най-наложителните разходи на общините и държавата. Въпросът е, какво ще правим после, когато ще трябва да се връщат тези заеми? Какво ще правим, след като Западът не иска нашите стоки, а Борисовите гербаджии затвориха окончателно и руския пазар.

В доклада на Борисовчетата пише, че Русия, освен България, заплашвала и „мирна“ Европа. Може ли някой от писачите на този антибългарски документ да приведе доказателства и да ни докаже, с какво точно Русия заплашва нас или Европа? Как по-точно ни заплашва Русия, след като тя е обградена от всички страни с американски военни бази, тъпкани с ядрено оръжие?

Ама Русия била засилвала своите военни способности и влошила отношенията си с НАТО и ЕС, твърдят авторите на правителствения „доклад“. Затова, ние от екипа на Skandalno.net, искаме да попитаме: Коя държава не укрепва своите военни способности? Ами че дори ние, които нито имаме армия, нито имаме пари да си купим оръжия…Дори ние се мъчим да укрепваме останките от някога могъщата ни армия. Защо да не ги укрепва Русия? Защото това не се харесва на САЩ и ЕС ли?

И продължаваме с въпросите: Ако ние бяхме на мястото на Русия, а НАТО и ЕС ни обграждаха от всички страни с военни бази, нямаше ли да сме във влошени отношения с такива агресивни военни и държавни обединения като споменатите НАТО и ЕС? Щяхме, разбира се. И то много повече, отколкото Русия. Защото Руската федерация, въпреки нечуваната наглост на САЩ и ЕС, които я обградиха в огнен обръч от ядрени оръжия, все пак се стреми да запази добрия тон. В противен случай, досега всички щяхме да изгорим в адските пламъци на ядрения Апокалипсис.

Докладчиците“ споменават, че Русия била анексирала Крим. Това първо не е вярно. Крим е изконно руска земя. Второ, на проведения референдум,  98% от кримчаните гласуваха за присъединяване към Русия. И трето, когато янките си отидат в САЩ, на 13 000 километра от Крим, тогава ще говорят кой кого е анексирал! Защото Русия няма военно присъствие, в никоя точка, близо до границите на САЩ.

И накрая. Русия ни е враг, според герберо-патриотите. А Турция изобщо не е спомената в техния „доклад“. Само мъгляво и страхливо се казва, че съседни държави имали претенции за малцинства у нас. Ами ще имат. След като трите правителства на Борисов и ГЕРБ позволиха България да се донапълни с джамии и да се превърнат редица български райони в ислямски крепости, какво друго да очакваме?

Народът обаче отдавна каза своята тежка дума. Русия не ни е враг. Враг ни е Кабинетът „Борисов 3“. Враг ни е ГЕРБ, които под чужда диктовка продължават да загробват свещената ни родина.

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

7 кометара за УПРАВЛЕНИЕТО на СУДЖУКА: РУСИЯ е ЗАПЛАХА за България! Вижте кой НАИСТИНА ЗАПЛАШВА страната ни! Вижте ТУК!

 1. georgi tarabov Отговор

  13.09.2017 в 19:54

  козели шибани от ГЕРБ- – пълен мрак във тая НЕПРОСВЕТЕНА юруш-партия менте – 1000 АМЕРИКАНСКИ ТАНКА ГИ ПРЕКАРАХА ПРЕЗ ЦЯЛА ЕВРОПА ДО РУСКАТА ГРАНИЦА , и ВИЕ ТРЕПЕРИТЕ ЗА ВЛОГОВЕТЕ СИ НА ЗАПАД , ,ПОМИЯРИ НА ДЪРЖАВНАТА ТРАПЕЗА !И КОЛКО БАЗИ НАПРАВИХА ОТ 1990г насам САЩ във ИСТ. ЕВРОПА ,СЪС РАКЕТНИ СИСТЕМИ КЪМ РУСИЯ , , ,НАЛИ ТЕ БЯХА ПО-РАНО СРЕЩУ ИРАН ,ВАС САМО КАЛАШНИКА ЩЕ ВИ ОПРАВИ , , СЪС 2 ПЪЛНИТЕЛЯ В ПАРЛАМЕНТА , , И ТОГАВА „СЕПТЕМВРИ ЩЕ БЪДЕ МАЙ “ ! Кой дава тия квалификации за РУСИЯ ? Мин. председ.-бухалкаджия , приетель на братя ГАЛЕВИ и ИЛИЯ ПАВЛОВ , , ШЕФА НА АМФЕТАМИНИТЕ ВЪВ България , , пожарния педерас- агент БУДА ,ПАРТИЕН ЧЛЕН , едрото дете на майката БКП-ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ , ЕВРЕЙСКИ ЕКСПЕРИМЕНТ- ШИБАЙ СЕ В УШИТЕ БЕ ,БОЙКО ГОМНОБРОЙКО , , КОЙ УБИ МИШО БИРАТА , другарю ботигард- КАРАТИХЧЕ на ЖУФКУВ ?!

 2. georgi tarabov Отговор

  13.09.2017 в 19:56

  АГЕНТ БУДА- БОЙКО БУХАЛКОВ разсипа хранцузкия пидал МИКРОНА ОТ ЦАЛУФКИ- – – ЗАРАДИ НЯЯ ПАРИ , , ,евро-фондовете , , , В ОНАЯ БАНКА , , ,НА ЗАПЪД – ДЕТО СА ГУСПУДАРИТЕ, ДА ГО ЕБЪ В ГЛАДНИЯ ШОПСКИ ГЪС , с ИЗВИНЕНИЕ , , ЦИГАНСКО БАРОН – гинирал МУТРАГЕНЬО , А БЕ СМОТАНЯК- КАКВО СТАНА СЪС ОНИЯ 300 000 ФАЛШИВО-ПОПЪЛНЕНИ БЮЛЕТИНИ ОТ КОСТЕНЕЦ , В КАШОНИТЕ ,ГОТОВИ И НАДПИСАНИ- ЗА БУРГАС , , ЗА БЛАГОЕВГРАД –приготви ли чувалите във зала УНИВЕРСИАДА?? -СЕГА ПАК ЩЕ ИМА ИЗБОРИ- -НЯКАКВИ ШАШМИ НА ГЕРБ – ЗА ЗАБАВА НА иКЛИТУРАта ?Здрави чували за зала УНИВЕРСИАДА??

 3. georgi tarabov Отговор

  13.09.2017 в 19:58

  другаря агент БУДА – БОЙКО БУХАЛКОВ Поцелуев , тия неговите пишман политици-вагабонти ,и неграмотните кметове шашмаджии и факири по селата да ги назначава след изпит по български ез. – „Епопея на забравените“ от дядо Вазов , и история – „Септемврийският преврат-1923г уж „въстание“ в България, и опита за Ционско-Коминтерновски преврат на световното жидо-банкерско котило през погледа на Гео милев и Антон Страшимиров – в поемата “Септември“ и романа „Хоро“ !
  Тогава да видим кой ще им фалшифицира протоколите на тия безродници- Израелско-Турски минетчии !

 4. Vasquez Отговор

  13.09.2017 в 22:59

  Др. Македонски, какви са тия бедни познания по история на Русия? Крим не е „изконно руска земя“! Крим е ханство – преки потомци на Чингиз хан са т. нар. Гиреи, хановете му. Руската империя завладява Крим през 1771 г. при една от многото войни с Османската империя, част от която е станал и Крим. Втора армия под командването на княз Василий Михайлович Долгоруки, наречен Кримски в чест на победата, разбива османлиите и ги обръща в панически бяг. На корабите за Варна успяват да се качат малцина, като по пътя ги обстрелват с оръдия от всички превзети от руснаците пристанища… Екатерина Велика награждава княз Долгоруки със „Свети Георги“ – I-ва степен. Уникално е, че този пълководец е неграмотен – по заповед на Анна Йоановна той никога не е трябвало да бъде учен на четмо и писмо, затова само диктувал какво да се пише и трудно се подписвал дори като генерал…

 5. анонимен Отговор

  13.09.2017 в 23:25

  ЪПРАВЛЯВАЩАТА МАФИОТСКА ПАРТИЯ ГЕРБ Е ОСНОВНА ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА ОКАЯНА БЪЛГАРИЯ ГЕНОЦИД БЕЗ ВОИНА ПОГРЕБА 2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ОТ 9 МИЛИОНА В МОМЕНТА СМЕ ПО МАЛКО ОТ 7 БЕДСТВИЕТО БОРИСОВ Е ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ НЕ НИ СЕ СЛУШАТ ЛЪЖИТЕ И ПРЕДАТЕЛСТВАТА НА ТОЗИ ИЗМЕННИК БЪЛГАРОУБИЕЦА БОРИСОВ ЕС НАТО ЦРУ СА ЗАПЛАХА 90 ПРОЦЕНТА ОТ НАРОДА НЕ СМЯТАМЕ БРАТСКА РУСИЯ ЗА ЗАПЛАХА ЧУВАТВАМЕ ЗАКРИЛА ЕДИНСТВЕНО ОТ РУСИЯ РАДВАМЕ СЕ НА УСПЕХИТЕ КОИТО ПОСТИГАТ ТЕ СА НАШАТА ЗАЩИТА НАДЕЖДА И ОПОРА 9 ГОДИНИ ЛЪЖИ И ПРЕДАТЕЛСТВА НО ТОВА ПРЕДАТЕЛСТВО НЯМА ДА ЗАБРАВИМ НЯМА ДА ПРОСТИМ И НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ АМЕРИКАНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ НА БОИКО ИЗМЕННИКА УБИВА ПО 200 ЧОВЕКА ВСЕКИ ДЕН РАЗПИЛЯ НИ КАТО ЦИГАНИ ПО СВЕТА ДА ЖИВЕЕ БРАТСКА РУСИЯ БРАТУШКИ ОБИЧАМЕ ВИ НЯМА СИЛА ДА НИ РАЗДЕЛИ И ГОСПОД ДА ВИ ПАЗИ

 6. анонимен Отговор

  13.09.2017 в 23:34

  БРАТУШКИ НЯМА СИЛА НА СВЕТА ДА НИ ИЗПРАВИ СРЕЩУ ВАС НИЕ ЩЕ ИЗБЯГАМЕ С МУЗИКАТА В БРАТСКА РУСИЯ

 7. sim_sim 13 Отговор

  14.09.2017 в 8:56

  Гневен съм! Не искам да чета за история от 1771г. Крим не ми е приоритет!Приоритет ми е България и нейното състояние. Със Крим или без Крим /там нека хората да се определят какви са/Бългрия -държавата все повече дълбае дъното под управлението на политици , които се притесняват за мирна Европа, а не се замислят за народа си , който от 9 милиона остана 5 милиона и то все повече и повече възрастни хора.Мисля си за тези 28 години от началото на демокрацията и 10 години членство в ЕС как живеем? Няма ли кой да постави интересите на народа и държавата пред интересите на на „големите“ включая и Русия ! Ако аз като човек имам интерес от контактите си с руснак защо да не ги осъществя ,а трябва да се съобразявам с англичанин например.Отговорете ми драги политици , които сте избрани да защитавате интересите на НАРОДА или наистина ни мислите за стадо овце, което щом си мълчи е съгласно с вашите пректъпления?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *