Украинското нощно настъпление се превърна в Трагедия, а на сутринта стана още по-лошо! Сводка от фронта на 10 юни, 23 г. (С ВИДЕО)

Украинското нощно настъпление се превърна в Трагедия, а на сутринта стана още по-лошо. Десетки горящи танкове „Брадли“ и „Леопард“ и купчини трупове на войници от ВСУ. Подробности вижте в Сводката от фронта на 10 юни, 23 г.

ВИЖ ВИДЕОТО (съкратена версия):

https://youtu.be/YdPpLFM2St8

ПЪЛНАТА ВЕРСИЯ НА ВИДЕОТО С МНОГО ВИДЕА И СНИМКИ НА УНИЩОЖЕНИ ЗАПАДНИ ТАНКОВЕ ВИЖ ТУК

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

12 коментара

    • Няма укроплеме, Фъки, има заблудени, подгонени, уплашени и тъпи руснаци, живеещи в поробена от хазарите покрайнина.

      • Има, има. Всичко неправославно и руските национални предатели отговарят точно на укронацисткото племе.
        Същото може да се каже и за българските национални предатели – те са чужда племе, което мрази българите и България. Вацев ги нарече българяни, но за мен това са си изрУди.
        Дай сега тези дето избиха и прогониха 6 млн. българи да им простим щото видиш ли били заблудени. Според мен тази заблуда се лекува сам с дръвник.

      • Разговорно можем да наричаме противниците си всячески, но ако те са се родили българи, са българи, ако са се родили руснаци, са руснаци. Не, заблудата не се лекува с дръвник, с дръвник се лекува предателството и продажността.

  1. Скандално, това не е цялото видео. Това в руската туба е над 12 минути.

    • Благодаря за сигнала. Добавихме под видеото линк, водещ към пълното видео.

  2. УРАААААААААААААААААААААА !
    СЛАВА ВЕЛИКА БРАТСКА РУСИЯ !

  3. Крайно време е в Русия да се сетят, че натовските дронове джиткащи над Черно Море се командват от българска територия и да ни изпратят малко ракети, та и ние да се порадваме на фоерверките.

  4. „България по отношение на Украйна трябва да бъде с много ясна позиция. Ако страната ни бъде ясна в позицията си за подкрепа на украинския народ, България си дава шанс да бъде част от процесите на възстановяването на страната, което означава много възможности за ключови сектори в българската икономика, като енергетика, транспорт, строителство, земеделие, IT сектора“, заяви в интервю за БТВ Мария Габриел.

    ––––––––––

    Новият военен министър Тодор Тагарев уточни кога български военни могат да бъдат пратени в Украйна. „Не подготвяме български военни да воюват в Украйна, а за да могат да изучат победоносните тактики на ВСУ.

    • Дори оценките на западните „колеги“ на дългошията птица са достатъчно язвителни, за да решим да коментираме нейни изказвания. Виж за лицето Тагарев бил отпуснал целият си нецензурен речник, плюс някои ново научени фрази, от братски и не толкова езици. Въпреки всичко и това е недостатъчно.

      • Ти пък, „човекът“ мисли за България и българската армия. Там щели да ги научат избитите укранацисти на победоносни тактики и мурафети :)

  5. Е, БРАВО! Доживях сатанистите – укронацисти, унищожавайки православието у тях да започнат нас да учат на по/бедоносие!! ХВАЛА на нашите умни тикви/политици!! Какво ли още ще видя и чуя?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.