Ужас! Мъж закопа годеницата си жива в гроб!

заровенаАнгличанинът Кийт Хюджис, който е върл фен  на бодибилдинга и жестоките номера, закопал жива в гроб годеницата си Стейси Джилиън, гръмнаха световните агенции.

Двамата често се карали, но кавгата преди няколко дни била доста разпалена. За да накара любимата си да млъкне, той  я халосал  с  метална тръба по главата и скъпата му се проснала в безсъзнание на земята. Биячът си помислил, че я е убил и решил по  най-чистия начин да се отърве  от „проблема“.  Той се промъкнал в гробищата с безжизненото й тяло и я заровил в един от изкопаните и приготвени за използване гробове.

След което се прибрал вкъщи с намеренията след няколко дни да съобщи, че любимата му е изчезнала. Злодеят не знаел, че тя е жива и може да извика лекар, който да й окаже помощ.

Стейси се свестила, но под пръстта. Събудих се, беше мрачно, отвсякъде нещо ме притискаше. Усетих, че съм на тясно и затворено място. Имам фобия към затворени пространства и адреналинът ме заля. С ръце опипах наоколо и разбрах, че това е пръст. Направо откачих, започнах да ровя отчаяно, за да се измъкна. За пръв път бях благодарна, че имам дълъг маникюр.

Изтерзаната жена ровила дълго, докато усетила по-свеж въздух и чула гласове. Тогава тя се развикала с пълен глас, а работниците на гробищата една не припаднали, като я видяли как подава глава от пресния гроб.  Все пак те събрали останките от самообладанието си и й помогнали да излезе. Тя нямала идея колко време стояла погребана.

Тя веднага разказала на полицията за кавгата с годеника си и как той я ударил. Повече нищо не помнела. Стейси споделила, че и друг път ставала жертва на домашно насилие, но никога нещата не стигали чак до гробищата. И даже смятала, че годеникът й ще се поправи. Затова двамата планирали да се оженят през март.

Сега сватбата едва ли ще се състои.  Кийт е арестуван, а Стейси още е в шок и се лекува в болница.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *