Ужас! Денди развя рунтави косми в гола фотосесия

Денди голИ ако си мислехме, че вече Денди няма с какво да ни шокира, се оказа, че дълбоко грешим. Ексцентричният поет реши да изкара някой лев от реклама на известна марка мъжки костюми. Но не като ги облече, а като ги държи в ръка.

На странната фотосесия, която е изцяло концепция на особняка, той позира чисто гол, ту до костюма, ту встрани от него, ту уж посяга да го облече. Фотографите са изрязали срамотиите му, но не са успели да го епилират, нито да скрият висалото коремче, резултат от вечното висене по чужди партита и якото пийване и хапване на аванта. Той пък не разрешил да му свалят сребърния синдижр, с който не се разделя. И на снимките е само по косми, синджир и…съмнетелен интелект.

 Това ли е колекция лято 2014?!, дивят се хора в социалната мрежа. „Майко мила, Боже опази….“, пишат шашнато те при вида на разхвърляния светски лъв, който обикновено продава книги на „Раковска“, гушнал кученцето си Хининос.

Други пък яко го иронизират за дрехите на закачалка, които е хванал с финес в ръката си. Сигурно ще ги носи на химическо чистене, браво, добра идея, и без това бяха много лекьосани.

Трети пък правят паралел с Волен Сидеров, който също се беше снимал гол за известно списание и фотосите също бяха черно-бели. Явно Денди се кани да влиза в политиката, правят извод те. Ама се е показал само наполовина, а Волен е по-смел и е извадил на показ и малкия Воленчо. А къде е малкият Денди? Толкова ли е малък, че го крие?

Разбира се поетът се обиди и  се впусна в лирически обяснения. „Многоуважаемий аналфабете, преди да ми цитирате  Волен Сидеров, има гола сесия на един Ив Сен Лоран, когото ние сигурно не сте чували. Моето е  сесия в стил Микеланджело Меризи да Караваджо, естествено.  Знайно е, че голотата не е непременно вулгарна, тя е такава само за тези с мръснишко подсъзнание,  каквото вие явно имате.
Друг свой критик Данди нарича суицидален ексхибиционист.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *