Ужас! Анаболи свалили самолета на Фики Стораро, не може да го вдигне

0

ФикиуСкоро фолк певецът Фики Стораро ще стане на златните  20 години, но явно единствено кариерата му е във възход.

Точно там, където отчаяно иска да се изяви, е в пълен застой. В момента синът на Тони Стораро тайно преживява тежка драма, която крие дори от родителите си. На тази прекрасна възраст той не може да практикува едно от най-хубавите неща за всички момчета на неговите години – да бъде с жена, пише HotArena.

Нашумелият чалга изпълнител от младото поколение не можел да вдига „самолета“, а читател на изданието е  сигурен, че причината е в химията, която той поглъщал в индустриални колечества заедно с тренировките във фитнеса.
За негова радост  все пак имало моменти, в които питонът се събуждал и запозвал да палува, но самият Фики не знаел и  не можел да го контролира кога точно ще се случи това.

Според информатор на сайта, витаят слухове, че фолк колежката на Фики – Теди Александрова, която бе  едно от завоеванията му,  останала разочарована, както и десетки фенки, които се добрали до него.  Малкият Стораро имал връзка с Теди и стигнали до крайност, но младежът не успял да си свърши нищо, тъй като основният му герой бил дълбоко заспал.

Не е тайна, че Фикрет, както е истинското име на певеца, е буквално вманиачен на тема тяло и мускули.  Той обаче нямал достатъчно време да  практикува  във фитнеса,  затова му се налагало да взима доста добавки, които да трупат мускулна маса и които му създали сериозния проблем.

Анаболи, стероиди, … това на никого не прощава, твърди анонимният читател, който бил близък до кръга на Фики и знаел неволите му.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *