Удар! Ваня Джаферович струвал 50 лева!

0

Ваня латентен гейНевероятен удар по самочувствието на Ваня Джаферович нанесе Евгени Минчев.

Йоана Драгнева, докато беше в Къщата и беше на градус пусна фитилите на сървайвъра и го накара да се бори с лорда заради обидите, които му нанася. Тя доста ги преувеличи, но успя да насъска футболиста срещу лорда. Обиден, че Евгени го прегръща приятелски, погалва го и дори го бел целунал по врата /нещо, което не беше излъчено/, гордият хърватин поиска сметка от Минчев.

Ти ме прегръщаш пред всички, гледат ме жена ми, децата ми, уронваш ми авторитета, искам да стоиш далеч от мен, беше категоричен бившият футболист. Нямаш проблеми. Аз съм свикнал да прегръщам приятелите си, не ги деля на мъже и жени, но щом ти действам толкова зле на авторитета, стой далеч от мен, предупреди го бившият ватман.

И не си мисли, че си някакъв мой се*уален обект. Смешно е. Такива момчета като теб, с твоята външност и качества навън струват точно 50 лева. Ако ми трябват, мога да си ги поръчвам на дузини. Прекалено си безличен, за да ме интересуваш, заби последния си удар Минчев. А това, че ми приличаш на латентен гей, не е обида и е мое мнение.

Гордият сървайвър побесня, но не можа да отговори нищо.

https://youtu.be/BxW-E9JdETY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *