Тръмп се възхити от хода на Путин с признаването на ДНР и ЛНР: Това е Гениално!!!

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп определи като „гениални“ последните действия на президента на Русия Владимир Путин по кризата с Украйна, а именно – признаването на ДНР и ЛНР за независими, и нарече руския лидер „много разумен“, съобщиха „Дейли мейл“ и „Индипендънт“.

Републиканците в САЩ хвърлиха вината за кризата върху президента Джо Байдън и правителството на Демократите, заявявайки, че Русия не е нахлувала никъде по времето, когато Тръмп беше президент. Самият Тръмп също публикува по-рано туит-съобщение, в което твърди, че отношенията му с Путин са щели да предотвратят кризата, посочи „Индипендънт“.

Няколко часа след това изявление бившият американски президент заяви в радио предаване, че когато е научил, че Путин признава независимостта на сепаратистките региони Донецк и Луганск в Източна Украйна, си е казал: „Това е гениално“.

„Казах си: „колко е умно това“, допълни Доналд Тръмп.

В коментар на изказването на Тръмп, говорителката на Белия дом Джен Псаки заяви, че правителството на Джо Байдън се старае да не приема съвети „от някого, който хвали президента Путин и неговата военна стратегия“. По думите й не прави чест на републиканците това, че политизират допълнително въпроса. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

3 коментара

  1. Лъжеш се Тръмп. Русия не е нападала никога откакто Христос се е родил.

  2. Американците единствено вземат.
    До сега историята не помни американец да дава!
    Това е паплач пиявици, които изпиват кръвчицата на много народи по света, от което живеят.
    Лошото е, че много от населението в Родината ми не го осъзнава и дори се радва да слугува на тези вампири.

  3. СЛАВА ВЕЛИКА ГОРДА СВЯТА ПРАВОСЛАВНА НЕПОБЕДИМА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ ГОРДЕЕМ СЕ С ТЕБ ОБИЧАМЕ ВИ РОДНИ РУСКИ БРАТЯ ПО КРЪВ ВЯРА И ДУХ НИКОГА СЪС НИКОГО НЯМА ДА ВИ ЗАМЕНИМ ИМАТЕ ОБИЧТА ДОВЕРИЕТО И НАДЕЖДАТА НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД БЕЗ УПРАВЛЯВАЩИТЕ БЪЛГАРИЯ ПРЕДАТЕЛИ ФАШИСТКАТА ХУНТА НА ПОДМЯНАТА И АГЕНТА НА ЦРУ р. радев ХВАРЧИЛОТО к. петков ПРОСТОТО и. гешев ИЗМАМНИКА НАТО ЕС САЩ СОРОС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ СВЕТОВНИ ТЕРОРИСТИ ДА ЖИВЕЕ И ПРЕБЪДЕ ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА РУСИЯ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *