Тошо Тошев се Жени за Шести път! Избягалата Булка се върна!!

Тошо Тошев ЦветаТошо Тошев отново се е събрал с любимата си жена –  спортната журналистка Цвета Маркова.

Усмихнатата  брюнетка, която е на половината на годините му, се е нанесла при него с двете си отрочета и се чувства като у дома си. Двамата вече чуват звън на сватбени камбани и са много щастливи.

Това ще бъде шеста поредна сватба за 73-годишния бивш главен редактор на вестник „Труд“ и на фалиралия вестник „Преса“. Тошев обича да докарва нещата докрай и не се задоволява само да бъде любовник на дамите. И винаги галантно ги завежда пред олтара!!!

С  Цвета се залюбили в „Преса“, когато вестникът се превърна в сайт. В електронното издание тя отговаря за спорта и от поглед на поглед се влюбили. Сватбата трябваше вече да е минала, но преди няколко месеца двамата се скараха и разделиха. Причината беше предбрачния договор, който многобройната челяд на Тошев настояваше булката да подпише. Маркова страшно се обидила, това й прозвучало като недоверие в любовта и чистите й намерения, събрала си багажа и се прибрала при съпруга си, който безропотно си я взел обратно.

Какво се е променило оттогава – не е ясно. Дали влюбеният възрастен вестникар се е отказал от споразумението или Цвета в името на любовта го е подписала, никой не знае. Но фактът си е факт: Те са отново заедно и се готвят да скрепят връзката си с подпис в гражданското.

Това ще е шестият брак за Тошо Тошев, който се е женил пет пъти, като двата пъти от тях – за една и съща жена.

За Маркова ще е втори брак и тя продължава да поддържа добри отношения с първия си съпруг, с когото имат общ бизнес и едновременно си поделят отговорностите по отглеждането на децата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *