Тити Папазов ревна с глас: Искам пари за „Левски“

Тити плаче левскиКакто се казва – всеки луд с номера си и всеки брадър с мисията си. Така горе-долу се получи и с Тити Папазов, който се оказа, че не само е влязъл да плаче, но плаче и с цел.

Той най-после успя да довери защо все подсмърча по ъглите на Къщата и защо е така кахърен. Оказа се, че баскетболният клуб на „Левски“ няма пари и Папазов се е нагърбил с нелеката задача да търси спонсори. Тъй като всички нормални средства вече са изчерпани, решил да влезе във ВИП Брадър и по примера на Златка Димитрова да търси средства за каузата.

Тити изобщо не е бягал от Брадъра, както разпространиха медиите преди два дни. Той просто е излязъл да участва в „Стани богат“, а спечеленото да дари на клуба. Освен това му беше дадена възможност да призове всички българи от трибуната на изповедалнята да помогнат на баскетболистите и на „Левски“, за да имаме спорт и да се гордеем с него. Цялата тази изповед беше гарнирана с много  сълзи, но не можем да очакваме точно от Тити да не плаче.

Той призна в ефир, че страшно се измъчва от конфликтите и агресията в къщата, че затворената обстановка и нагнетяващото се напрежение го тормозят, че понякога трудно издържа крясъците и скандалите и е непрекъснато подтиснат, но е готов на всичко и ще остане, за да помогне на отбора си.

В името на спорта, Тити се облече в гръцка носия, с разпрани отпред панталони и изигра безумно сиртаки, нещо средно между ръченица, хоро и диско, само и само да спечели пари, но този път за храната в Къщата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/KrOksk2hBy4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *