Теди Велинова ражда второ бебе на д-р Енчев

д-р Енчев и Теди1Моделката Теди Велинова очаква второ бебе от пластичния хирург – д-р Ангел Енчев.

Тя още не е разгласила тайната, но не я и крие. Брюнетката се появи с доста заоблено коремче на светско мероприятие в столицата. Останалите гости едва  я изчакаха да влезе в хотела и веднага започнаха да я обсъждат. Със сигурност е бременна. Няма от какво друго да е този корем, твърдяха едни.

Бременна е и не го крие. Ако една жена се срамува от коремчето си, то едва ли би се облякла в толкова прилепнала рокля, която в случая не й отива изобщо. Освен това по поведението й никак не личеше да се притеснява от това как изглежда, а тя е човек, който изпипва детайлите по облеклото си до последно, коментираха очевидци

Д-р Енчев пък я обгрижваше цяла вечер, носеше й сокове, хапки, буквално не се отделяше от нея. Двамата просто сияеха и изглеждаха много щастливи. За голяма част от присъстващите на партито беше очевидно, че има нещо специално при тях, казаха още гостите.

Запознати пък твърдят, че пластичният хирург е направил бебе на съпругата си, докато били на почивка на Малдивите.

Преди две години Теди роди на доктора син, когото кръстиха Филип. Още при раждането той й направи пластична операция и премахна тлъстинките от бременността. Явно и второто им бебе ще се роди със секцио.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *