Тачо съвсем я окъса, легна на издръжка на сестра си

Жени Тач скандалНатиреният от семейното ложе  заради изневерите си млад съпруг на Жени Калканджиева – Тачо е стигнал дъното. Той е опразнил джобовете, отдавна изпил и изял хонорара си и чака  милостиня от сестра си Светлана, която от години живее и работи в Испания.

Забежките със знайни и  незнайни мадами, начело със  Зорница Линдарева и последвалата раздяла  с шестата по красота в света оставиха младия бохем буквално  на улицата. Жени не му дава ключа от общия им апартамент, който купиха по време на брака, понеже правел оргии в него и съседите пропищели.  Сега несретникът  спи при приятели, докато те успяват да го изтърпят.

Освен че вече се е превърнал в номад, Стефан често бил  и пиян, като често започвал от сутринта.  Парите, които сестра му щедро му пращала,  изпивал по кръчмите, или ги давал за мацки.

Първоначално Жени била твърдо решена да иска издръжка от Стефан за детето им, но пропадането на  на бившия ѝ съпруг, който  явно никога няма да  се хване на работа, а ще си пропилее живота по кръчмите,  отказало миската от претенциите да види някой лев за скъпата детска градина на рожбата си.

Калканджиева в началото върна Тачо под крилото си, защото малкият беше разстроен и сънуваше кошмари, но таткото не му помогна особено. Скандалите вкъщи продължиха. А неговия принос във възпитанието на хлапето беше, че го взимаше със себе си в кръчмите. Това тотално изнерви Жени и тя забрани на любимия си да взима детето без нейно присъствие.
Тачо и Жорко бяха за последно  заедно на гости на Светлана в Испания. Жени се съгласила да пусне детето, защото знаела, че Светлана ще го гледа, а  бившият й възлюбен.

След което обаче си го прибрала и ограничила срещите им до разходки в парка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *