Тачо се разтушава с ново гадже в Банско

тачо нова любовВъпреки че Тачо отрече слуховете за връзката си с подгласничката на Мис България 2014 – Дани Димитрова, той не се разделя с нея, а двамата демонстрираха чувствата  си в Банско.

Нововлюбените бяха засечени в скъп ресторант на Нова година, където изобщо не се притесниха  да разменят бурни  ласки, и то пред очите на десетки клиенти на заведението.

Компания на двойката  правеше и вече неизменният Иво Аръков, който се превърна в новия най-добър приятел на Тачо след предаването.

Иво нямаше дама до себе си, нито пък кавалер и се занивамаше да увековечава с апарата си всяка целувка на 19-годишната манекенка и палавия си приятел на  снимка. След като се нахрани и изслуша програмата  в празничната вечер компанията се премести в друго доста актуално заведение в курорта, където се забавляваха чак до сутринта.

 Много  бързо се разви връзката между новата двойка. Само преди месец Жени и съпруга й се кълняха, че ще направят  всичко възможно да спасят брака си, но явно само Жени беше готова на жертви, а на Тачо не му пукаше. Новата любов на Манов поне не работи във “Визаж”, обаче не пропусна да се изяви на конкурса, който е  продуциран от агенцията на Жени.

Дали конкурсът за най-красива българка  е станал причина Дани и Тачо да се срещнат и да се влюбят, питат се в мрежата. Това ще е още по-гсериозен  удар за самочувствието на Калканджиева, която все  едно, че нарочно ги  е събрала.

 Тачо изглежда щастлив, но от алкохола, а от тръпката на новата любов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *