Тачо освирепя, иска да къса главата на Людмила

Тачо аката ЛюсиАгресивният Тачо непрекъснато си търси жертва и след като Жени отказа да му бъде  боксова круша, „чувствата“ му се прехвърлиха върху Людмила Захажаева.

Рускинята, която не си поплюва и си говори това, което си мисли, често дразни всички съквартиранти, но най-изнервен е Тачо. Той още не може да преглътне обидата, която тя му нанесе, че детето му ще израстне невротично и стресирано от лудите скандали на родителите си. Не може да слушаш как родителиите ти си крещят като луди по цял ден и да ти остане непоклатима и незасегната психиката, каза майката на Албена.

Тачо не се засегна толкова за детето, колкото от факта, че тя нарече интеректа му и държанието му достойни за квартална кръчма,  но за нищо друго и го определи като некадърен да се реализира човек, издържан от жена си.

Мачото започна да преследва Людмила из цялата къща и непрекъснато да влиза в конфликти с нея. Махай се, изчезвай, млъквай, са най-честите му изблици. Ти не ми нарушавай личното пространство са най-честите отговори на рускинята. Къш, махни се, защото ми предаваш негативна енергия – отблъсква го тя.

Няма живот за теб, мишка смотана. Като излезем от предаването няма да живееш повече в България. Ще си отидеш в мазетата на Санкт Петербург, където сте се крили да оцелявате. Ще те напъхам обратно там, откъдето си дошла. Сигурно си родена в мазе и живяла в мазе, вещица такава, закани се Манов.

В къща съм живяла, но това не те интересува. Аз обичам България и ще живея тук, каза спокойно Людмила.

Никъде няма да живееш, от мен да го знаеш. Още като излезем, ще ти извия врата и ще ти откъсна главата, изрева Тачо. Ами откъсни я тук, или те е страх да не си изгубиш хонорара, предизвика го рускинята и той отново побесня.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *