Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Татяна Дончева разкри Истината за ареста на Митьо Очите! Ето каква е тя:

„Всички политически партии са оплетени в тези казуси. Най-вече ГЕРБ. Те имат възможности да нанасят на своите политически противници удари, които да не могат да върнат. ГЕРБ имат най-големи възможности да реализират властта. Щетата за БСП и ДПС е очевидна и смятам, че е умишлено нанесена от ГЕРБ. Така Татяна Дончева коментира акцията ”Бенчев и Очите”.

„Някой е казал на Митьо Очите да напусне страната. Той е изваден навън, за да хванат другите двама – Бенчо Бенчев и Несрин Узун. Близки до Очите в Националната сигурност са го информирали“, допълни Дончева от „Движение 21“.

Тя опита да разсее част от неяснотата около казуса Бенчев-Очите като изтъкна, че Митьо Очите няма какво да прави като консултант на охранителната фирма на Бенчо Бенчев. „Желязков не може да има фирма, тъй като има присъда. Очите не е известен като експерт по сигурността. Какво ли прави там?“, добави Дончева.

Българският политически живот трябва да позволява на хората с идеи, но не с много пари, да могат да се включват в системата. Когато политиката се определя от парите, всяка политическа партия ще има нужда от някой Бенчо. Така се взимат медии, социолози и бизнесмени. Ако искаме нормална политическа система, то значително трябва да са намалят парите от предизборните кампании, които отиват за медии. Около 95% от разходите отиват за медии. Всеки трябва да има право и възможност да се състезава“, категорична бе Татяна Дончева.

За финал на разговора тя подчерта, че това, което се случва в България от последните десет години, предвещава катастрофа. „Случващото се с футболния отбор „Левски“, ще се случва и с държавата. Дилетантство, отсече лидерът на „Движение 21“ пред Bulgaria ON AIR.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Татяна Дончева разкри Истината за ареста на Митьо Очите! Ето каква е тя:

  1. Анонимен № 1 Отговор

    04.09.2018 в 2:01

    Бенчо Бенчив уж от БСП, Насрин Узун от ДПС, Митьо Очите е мутра, мутрите нямат политическа ориентация, но той много знае и ако заговори ще падат глави по върховете. Изглежда някой ги е предупредил и те се укриха в Гърция, после в Турция. По искане на Българските власти те бяха арестувани в Турция, не се посочва в кой град, но предполагам че в Истамбул. Първите двама на часа бяха върнати в България, Митьо след няколко месеца, ако изобщо бъде върнат. Той много знае и за да не изтърси някой факт, който да не хареса на управляващите, хой трябва да бъде инструктиран. В смисъл, ако говориш правилно, ще ти намалим присъдата. Как ще стане това? Лесно. Нали Бойко и Ердоган са дружки. Пита се защо Бенчо и Насрин са върнати на часа? а Митьо след няколко месеца? Защото първите днама са от опозиционни на ГЕРБ партии и са дребни риби в подземния свят, а Митьо е акула. За Бенчо и Насрин никой, поне аз, нищо не е чувал, а за Митьо се говори още от началото на прехода. Трябваше ли да се чако цели 25 години за да бъде издадена заповед за арест на Митьо?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *