Строшиха с бухалки джипа на Евгения Банева

0

Николай БаневЛуксозният джип „Майбах“ на Евгения Банева бе потрошен с бухалки от разярени хора в столичния квартал „Лозенец“,  буквално на метри от Американското посолство.

Инцидентът станал посред бял ден във вторник, когато съпругата на скандалния от години олигарх Николай Банев паркирала безотговорно скъпото си возило по средата на улицата.

Дамата зарязала автомобила неправилно паркиран и хукнала заедно с охраната си да се разкрасява в близкия елитен козметичен салон, като мъжете дискретно останали отвън. Когато се върнала след безкрайната процедура, тя едва познала джипа си. Ядосани  от паркирането й кибритлии го изпочупили с бухалки и метални пръти.

Автомобилът й бил яко потрошен, със счупени  стъкла и на дупки по вратите и се нуждаел от сериозен  ремонт. Евгения изпаднала в истерия  от гледката и настояла охраната й да издири записи от съседните камери, за открие агресорите и да се подаде официална жалба срещу тях, пише хотарена.

Баневи стана  известни с изграждането на ваканционното селище „Русалка“ и с това, че преградиха  достъпа до плажа за простосмъртни, въпреки че  е държавна собственост. Преди а година Банева предизвика луд н скандал в центъра на София о заради един счупен фар на луксозния й „Майбах“, а сега не знае на кого да си изкара бяса.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *