Софкин Съди Ути Бъчваров за Обида! Виж Тук:

СофкинКога влезе, кога излезе… и кога пък намери време даже да се обиди!

Един от най-недолюбваните съквартиранти във „ВИП Брадър“ – Георги Софкин, ще направи всичко, за да спаси  хонорара си от играта.

Малкият човек излезе в понеделник от шоуто по собствено желание, защото отказаха да му дадат лека дрога, която щяла да успокои болките му в кръста… или пък крака! Така и не стана ясно къде го боли.

По правилата на риалитито, който си тръгне сам, без да са го номинирали и изгонили зрителите, загубва права върху хонорара си.

Едва след като успокоил душата си с дрога, Софкин се сетил за парите. Преговорите му с продуцентите обаче зациклили, той като договорите са железни. Малкият човек започнал да се пазари, че излязъл по вина на Брадъра, понеже не му дали марихуана, но адвокатите били категорични – неспазване на договор! Той стоя само 10 дни в Къщата и при добро желание могат да му бъдат платени само те.

„Измамиха ме, изпързаляха ме“, стенел вечният мърморко и се чудел как да си вземе обещаните му по договор пари. 

Той хитро решил да изнудва не само продуцентите, но и самите съквартиранти.

Пред приятели се похвалил, че ще изгледа всички записи и ще съди тези, които са го обидили най-много… На мушката му засега е Ути Бъчваров, който го нарече авантаджия, мързеливец и срам за малките хора в България.

Софкин издирва записи и с останалите си съквартиранти, които са казали, че мирише, че не се къпе и е абсолютен лентяй.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *