Софи Маринова се сдоби с младо гадже и нови ци*и !

Софи МариноваНаправих си нови гърди  заради новата си любов, призна чистосърдечно Софи Маринова.
Направих го и заради самата себе си, защото така ми се вдига самочувствието. Сторих го и вместо Дядо Коледа. Пожелах си такъв подарък и си го купих, както се казва, сама си го сложих в чувала, сама си го извадих от баницата, смее се певицата.
Тя уточни, че е наляла  по 375 кубика силикон във всяка гърда, но при специална технология. Преди имала по-малко силикон, но над мускула, а сега й бил сложен подмускулно и ефектът бил много по-добър.
Бюстът ми сега  е като на ученичка, вирнат и палав, а ме прави и по-слаба, щастлива е Софи. Старият силикон бил десетгодишен и вече минал срока на годност. Беше започнал да ми пречи, бюстът ми да увисва. Тогава Азис ми се скара, че приличам на неподдържана лелка и той ми даде начален тласък към клиниката. Затова съм му много благодарна. Сама нямаше да отида, страхлива съм, но като ми се скарат, слушам, разказва певицата.
Софи се е размечтала да си изпили носа и да си направи кифленски джуки като останалите си колежки, но човекът до нея я спрял. Той и обяснил, че я харесва такава, каквато е и че няма смисъл да лежи по клиниките и да търпи болки, тъй като за него и така е хубава.
Младият любовник на Маринова я наричал „аморе мио“ и непрекъснато ходел след нея като сянка, издават колежките й. Те се надяват най-после тя да създаде семейство и да кротне.

https://youtu.be/5YwMaznYzwg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *