Софи Маринова Призна за Връзката си с Ценко Чоков!

Ценко СофиАбе, хора, откъде го измислихте? Изобщо не съм му любовница на този Чоков, защото не е мой тип. Аз си падам по по-млади „, отсече Софи Маринова.

Ромската  певица обяви дори, че си има гадже и така опроверга слуха, че има интимна връзка със скандалния кмет на Галиче. Той си има жена, синове… Няма да ставаме за резил на стари години, каза тя и обясни, че е влюбена в друг.

Софи обаче не скри, че се познава с Чоков и то от над 10 години.
Много е готин като човек, истинска душа, умее да се весели, пяла съм му най-малко десет пъти, обаче между нас е имало само служебни отношения. Аз му пея, той ми плаща и така.

Миналата седмица  Ценко Чоков намекна съвсем друго. Той  пусна в мрежата обща снимка със Софи, на която двамата са навели глави над микрофона, и  отбеляза дебелашки: „Готино парче е тя! Става и за певица, става и като любовница. Знам я, защото ми е пяла лично на микрофона“.

„Абе, що му се връзвате,  пошегувал се е човека сигурно“, отговори ромската перла.

Стана ясно обаче, че Чоков често кани фолкаджийки да го веселят. След като Галена пяла на всичките му празници и дори на рождения ден на сина му, сега Софка също се оказва, че притичва да му пее на микрофона, когато я повика.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/E5dA-kGh_UY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *